1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2017 12:17

Το αλαλούμ της ΕΣΑΠ διώχνει τη NOVA

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ξεφτιλίσθηκε το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, με τις παλινωδίες της ώρας έναρξης του πέμπτου τελικού Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και στο τέλος έγινε μια τρύπα στο νερό....

Για να μη πολυλογούμε, πέρασε ο ... εκβιασμός του ΠΑΟΚ "αν αλλάξετε την ώρα δεν θα έρθουμε στο Ρέντη", λες και διακυβεύεται κάτι σπουδαίο αν το ματς άρχιζε στις 5.30μμ, αντί στις 7μμ.

Η ρίζα του κακού έγκειται στον τρόπο που αποφασίζουν εδώ και πολλά χρόνια στην ΕΣΑΠ, αφού όπως επισημάναμε κατ επανάληψη, δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί και όταν η πατάτα είναι καυτή, παίρνεται απόφαση δια περιφοράς(ρωτάνε τηλεφωνικά και τα 12 σωματεία)

Όλα θα ήταν εύκολα αν στην ΕΣΑΠ δεν έπαιρναν αποφάσεις κατά το δοκούν, αλλά βάση των προκηρύξεων και εσωτερικών κανονισμών, οι οποίες ψηφίζονται κάθε χρόνο, αλλά δεν τηρούνται.

Αν η προκήρυξη και το συμβόλαιο με τη NOVA προέβλεπε να αποφασίζει το συνδρομητικό κανάλι για την αλλαγή της ώρας ενός αγώνα, τότε έπρεπε ο τελικός να αρχίσει στις 5.30 μμ.

Αν προβλεπόταν να αποφασίζει για την αλλαγή της ώρας η επιτροπή πρωταθλημάτων, τότε έπρεπε να ξεκινήσει ο τελικός στις 7μμ και τα σκυλιά δεμένα...

Ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ αντί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση έδινε χρησμούς Πυθίας, μπερδεύοντας περισσότερο την κατάσταση, ενώ αυτός της ΝΟVA τόνισε ότι σε περίπτωση διαφωνίας συστήνεται τετραμελής επιτροπή με δυο και δυο μέλη και σε περίπτωση ισοψηφίας, επικρατεί η γνώμη του συνδρομητικού καναλιού.

Τελικά δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα της NOVA και τη Δευτέρα αναμένεται να ενεργοποιηθεί ρήτρα του συμβολαίου και δεν θα δοθούν χρήματα από το συνδρομητικό κανάλι στην ΕΣΑΠ, ενώ δύσκολα θα καλύψουν και το επόμενο πρωτάθλημα.

Ζημιωμένο με λίγα λόγια το ελληνικό βόλει, κι αυτό συμβαίνει γιατί απλούστατα δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί και οι προκηρύξεις και στα δύσκολα ψηφίζουν τα 12 σωματεία, ανάλογα με τα συμφέροντα ή τις συμπάθειες τους.

ΥΓ Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπέρ της έναρξης του τελικού στις 7μμ ψήφισαν η τριμελής επιτροπή πρωταθλήματος, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Κϋζικος και Φοίνικας Σύρου

πηγη ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

 

3 σχόλια

  • Comment Link Εριστικος 13 Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 19:38 posted by Εριστικος 13

    Αίτημα του ΟΣΦΠ ήταν βασικά.... Το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό και όλοι οι αγώνες ήταν στις 19:00, άλλο τώρα αν έπεσε έξω η πρόβλεψη πως δεν θα χρειαζόταν ο 5 αγώνας.....

  • Comment Link volleyboy Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 17:29 posted by volleyboy

    Το ότι ξεφτιλίστηκε η Α1 φαίνεται από το ότι "ποιοί" ψήφισαν και "τι" ψήφισαν το ήξεραν μόνον το άγιο...ΦΩΣ κι ο Αγιος ...Στέφανος.
    Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

  • Comment Link Σαλονικιός Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 17:01 posted by Σαλονικιός

    Στεφανάκο άσε τη κλάψα και τη καταστροφολογία, ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλήτρια, ομάδα, δεν είναι θίασος να κάνει παράσταση την ώρα που θα του πούνε, για να κάνουνε άλλοι τη φιέστα τους.

    Και κάτι ακόμα που το ξέρεις αλλά το κάνεις...γαργάρα.

    Η ΝΟΒΑ παει για φούντο κι οι κότες το ξέρουνε. Θέλει, αλλά δε μπορεί.

    Ολα τα άλλα είναι για οπαδικές..εφημερίδες.

    ΤΑΜΑΜ που λεμε και μείς οι Σαλoνικιοί

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ