1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2023 14:50

Challenge Cup γυναικών: Στην Ιταλία ο Ολυμπιακός για την υπέρβαση κόντρα στην Νοβάρα (06/12, 21.00)

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και το «διπλό» (1-3) στην έδρα της ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο ευρωπαϊκό της ταξίδι. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Ιταλία, όπου την Τετάρτη (6/12) στις 21:00, αντιμετωπίζουν την ισχυρή Νοβάρα, στη δεύτερη «μάχη» της φάσης των «16» του Challenge Cup.

Κόντρα σε μία μεγάλη δύναμη του κορυφαίου ιταλικού πρωταθλήματος, απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του φετινού Challenge Cup, οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι, μετά την ήττα (2-3) στο πρώτο ματς των «16» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», θα «παλέψουν» χωρίς άγχος στη ρεβάνς στην Ιταλία, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Βρισκόμαστε στην Ιταλία για να παίξουμε ένα σημαντικό ματς, νοκ άουτ για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε, ότι παίζουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά της βάλαμε δύσκολα ήδη μία φορά, στην έδρα μας, στο πρώτο παιχνίδι. Οπότε, θα προσπαθήσουμε ξανά να τους πιέσουμε και θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Το σίγουρο είναι, ότι θα παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο».

Διαιτητές του αγώνα είναι ο Βούλγαρος Μάρεφ Τσάβνταρ και ο Σλοβένος Μιχαΐλο Μιλόγεβιτς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ