1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2016 19:50

H Volley League, πλην ΠΑΟΚ, ζητά επανάληψη της κλήρωσης του Κυπέλλου!

Νέα τροπή λαμβάνει το θέμα με την κλήρωση - παρωδία του κυπέλλου Ελλάδας μετά το αποτέλεσμα των απαντήσεων που έδωσαν τα ΤΑΑ της Volley League στο ερώτημα του Φοίνικα Σύρου εάν πιστεύουν πως πρέπει να επαναληφθεί η κλήρωση του κυπέλλου μετά τις αυθαιρεσίες που έγιναν την περασμένη Πέμπτη στην κλήρωση της Γ΄φάσης. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις όποιες αποφάσεις παρθούν είτε από την ΕΟΠΕ, είτε από το αθλητικό δικαστήριο που θα προσφύγει ο Φοίνικας εάν δεν επαναληφθεί η κλήρωση.

Τα 11 ΤΑΑ πλην του ΠΑΟΚ συμφωνούν με το αίτημα του Φοίνικα Σύρου για επανάληψη της κλήρωσης.

Να σημειωθεί πως οι 11 σύλλογοι ψήφισαν υπέρ της επανάληψης της κλήρωσης παρότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν μια καλή κλήρωση στην κλήρωση - παρωδία που τα γεωγραφικά κριτήρια έγιναν «αλα κάρτ». 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι από τα 11 σωματεία, τα 9 διατυπώνουν ξεκάθαρα τη θέση ότι δεν θέλουν κανένα γεωγραφικό κριτήριο!

Μέσα σε αυτά μάλιστα είναι η Ορεστιάδα και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που υποτίθεται πως η ΕΟΠΕ ήθελε να «προστατεύσει» από μετακινήσεις.

Οι δύο ομάδες που θέτουν μόνο γεωγραφικά κριτήρια μεταξύ των ομάδων βορρά - νότου είναι η Ορεστιάδα και ο Ηρακλής αλλά επιθυμούν νέα κλήρωση με διαφανείς διαδικασίες.

Στη Σύρο υπάρχει μεγάλη ανακούφιση καθώς οι απαντήσεις που έδωσαν τα υπόλοιπα ΤΑΑ είναι μία ξεκάθαρη στήριξη στο αίτημα για επανάληψη της κλήρωσης αλλά και για την δικαίωση στον δικαστικό αγώνα που πρόκειται να αρχίσει εφόσον η διοίκηση της ομοσπονδίας δεν κάνει πίσω.

Η μοναδική ομάδα που ψήφισε κατά της επανάληψης της κλήρωσης είναι ο ΠΑΟΚ και στη Σύρο θεωρούν «αυτονόητη» την στάση του συλλόγου λόγω των επαγγεματικών σχέσεων που έχει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση μετά τη μετωπική σύγκρουση της ΕΟΠΕ με τον Φοίνικα Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το φάιναλ-4 του Κυπέλλου δεν θα γίνει οριστικά στη Ρόδο και η ΕΟΠΕ αναζητά άλλη έδρα στην κεντρική Ελλάδα, ενώ παίζει και η περίπτωση της Ορεστιάδας. Αργότερα απόψε αναμένεται να εκδοθεί και ανακοίνωση από την ΕΟΠΕ που θα πάρει εκ νέου θέση στο θέμα και θα δικαιολογεί την όποια απόφαση της.

 

 

 

4 σχόλια

  • Comment Link Ntou Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 18:28 posted by Ntou

    Ανθρωπακιααα !!!Μπραβο ρε ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΡΙΑΝΟΙ.Μπροστα σας ειναι ΝΑΝΟΣ !!

  • Comment Link ΗΙΤΜΑΝ Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 18:10 posted by ΗΙΤΜΑΝ

    Ποιά ΕΟΠΕ και ποιός πρόεδρός της ρε παιδιά. Οι άνθρωποι είναι ...
    Που έχετε ξαναδεί να ..σέρνεται ένα θέμα που διαλύει και μικραίνει ένα ήδη ταλαιπωρημένο άθλημα και να μην βγαίνουνε μπροστά οι πρόεδροι ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ να το λύσουν κι άν χρειαστεί ακόμα και να παραδεχτούν τα λάθη τους;Υπήρχε ποτέ περίπτωση να κρύβονταν έτσι ένας Μαστρανδρέας, ένας Μπελιγράτης, ακόμα και ο Προσαλίκας που τον βρίζανε όλοι αυτοί οι τωρινοί, αλλά ακόμα ο κόσμος μιλάει για τον τελικό Κυπέλλου-διαφήμιση που είχε κάνει στο Τροκαντερό.Περασμένα μεγαλεία για ένα άθλημα που έχει τόσο πολύ απαξιωθεί που σε μερικά χρόνια θα παρακαλάνε να βρούνε αθλητές να κάνουνε δελτίο...

  • Comment Link ΜΑVROMATIS 2 Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 16:56 posted by ΜΑVROMATIS 2

    Eγώ παιδιά είμαι με τον Μαυρομάτη.
    Καλά κάνει και βάζει τον ΠΑΟΚ με τον Άρη για να περάσει στα σίγουρα.

    Καλά κάνει και φεσώνει τους Δήμους,πληρώνουν όλα τα έξοδα των διοργανώσεων κι αυτός κάνει τις απονομές. Βέβαια δεν είναι τυχαίο οτι δεν ξαπαπηγαίνει στην ίδια πόλη, γιατί το παίρνουν χαμπάρι πόσο λίγος είναι και στο τέλος πληρώνουν κι αυτά, που ήταν να πληρώσει η Ομοσπονδία.

    Δεν πάτε να λέτε ότι θέλετε. Στις εκλογές θα πάρει τις 150 εξουσιοδοτήσεις ο Ψαρουδάκης, θα βρίζει ο Νικολούζος τους άλλους και θα εξυμνεί τον Μαβρομάτη από το μπλοκ του και θα βγει με τα τσαρούχια.

    Μπράβο δεν Αχιλλέα μάγκα. Συνέχισε έτσι και άσε τους άλλους να σκούζουν.

  • Comment Link MAVROMATIS Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 16:45 posted by MAVROMATIS

    O ΠΑΟΚ δεν θέλει επανάληφη
    1. Γιατί δεν έχει ομάδα και θα φτιάξει μετά από ένα μήνα, αφού ενσωματωθούν οι Αμερικανοί. Μέχρι τότε, χωρίς γεωργαφικά κριτήρια μπορει να κληρωνόταν με Ολυμπιακό, Παναθηναικό, Φοίνικα , Κηφισιά και θα αποκλειόταν. Ο χωρισμός Βοράς-Νότος που εμπνεύσθηκε ο Μαυρομάτης ευνοεί μόνο τον ΠΑΟΚ και κανέναν άλλο.
    2.Θέλει να πάει κόντρα στην ΕΣΑΠ που καλώς δεν ανέβαλε το ματς με τον Παμβοχαικό.
    3. Επειδή ο Μαυρομάτης είναι δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη. Δεν είναι ηθικό ένας πρόεδρος να είναι έμμισθος υπάλληλος ενός συλλόγου, αλλά στην ΕΟΠΕ έχουν διαγράψει τη λέξη "ηθική" από το λεξιλόγιο τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ