1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2016 19:45

Γιατί ο Αχιλλέας Μαυρομάτης δεν θέλει επανάληψη της κλήρωσης;

Στην ΕΟΠΕ συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα (18.30) η συνεδρίαση του Δ.Σ. και θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά η στάση της πλειοψηφίας όπως και η εισήγηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη δεν είναι υπέρ της επανάληψης της κλήρωσης.

Σύμφωνα με την ηγεσία της ΕΟΠΕ έχουν εξασφαλιστεί πολλές εισηγήσεις κορυφαίων νομικών επί των αθλητικών θεμάτων.

Σύμφωνα με αυτές σε περίπτωση επανάληψης της κλήρωσης θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να προσβληθεί νομικά η απόφαση και να χαθεί στο δικαστήριο από ότι τώρα που υπάρχει μόνο ζήτημα ερμηνείας της προκήρυξης στο θέμα των γεωγραφικών κριτήριων. Σύμφωνα με κορυφαίο παράγοντα της ΕΟΠΕ, οι νομικοί λένε πως από τη στιγμή που δεν είναι καταγεγραμένα τα γεωγραφικά κριτήρια δίνεται η ευχέρια στον διοργανωτή να τα ορίσει κατά τη διαδικασία της κλήρωσης.

Επίσης από την ΕΟΠΕ θεωρούν πως η ΕΣΑΠ έπρεπε να θέσει επίσημα αίτημα για επανάληψη της κλήρωσης κάτι όμως που η ΕΣΑΠ απέφυγε από την πρώτη στιγμή για να μην θεωρηθεί εμπλοκή στα χωράφια της ομοσπονδίας και υπάρξει περίπτωση νέας σύγκρουσης.

Σε κάθε περίπτωση μετά τη μετωπική σύγκρουση της ΕΟΠΕ με τον Φοίνικα Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το φάιναλ-4 του Κυπέλλου δεν θα γίνει οριστικά στη Ρόδο και η ΕΟΠΕ αναζητά άλλη έδρα στην κεντρική Ελλάδα, ενώ παίζει και η περίπτωση της Ορεστιάδας. Αργότερα απόψε αναμένεται να εκδοθεί και ανακοίνωση από την ΕΟΠΕ που θα πάρει εκ νέου θέση στο θέμα και θα δικαιολογεί την όποια απόφαση της.

13 σχόλια

  • Comment Link Jnm Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 22:29 posted by Jnm

    Η δοιηκηση μαϊμου δεν θα μπορουσε να μην κανει κυπελλο μαϊμου.Ετσι δεν ειναι ;

  • Comment Link vote for molaous Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 21:37 posted by vote for molaous

    Θα το κάνουν στους Μολάους το Κύπελλο! Ξέρουν αυτοί!

  • Comment Link Rwt Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 20:19 posted by Rwt

    Μαυρη σελιδα στο Ελληνικο Βολλευ,που δεν θα ξεχαστει.

  • Comment Link Qwt Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 20:16 posted by Qwt

    Γκιζανη προσεχε καλα.Εαν καταφερει να σε ψησει ,την εβαψες.Μολις φυγει η ΕΟΠΕ απι τημ Ορεστιαδα θα σε κυνηγανε ολοι...Ακομη και τα σουβλατζιδικα..

  • Comment Link Arsaloniks Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 20:01 posted by Arsaloniks

    Αντι να κανεις τον μαγκα δωσε τα οικονομικα στοιχεια της ΕΟΠΕ στην δημοσιοτητα.Τωρα !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ