1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2016 19:24

Να σπάσει την «κατάρα» έξι χρόνων ο Παναθηναϊκός στη Σύρο

Μπορεί να μην έγινε το Λιγκ Καπ λόγω των απεργιών της ΠΝΟ, όμως αύριο ο Φοίνικας Σύρου φιλοξενεί το Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα» (3/2, 18.00, Novasports-3, Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας).

Ο Φοίνικας βρίσκεται στην 2η θέση με 33 βαθμούς, στο +8 από τον 5ο Παναθηναϊκό. Με νίκη οι συριανοί ουσιαστικά «κλειδώνουν» την θέση τους στην 4άδα, ενώ ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση νίκης βάζει τις βάσεις για την είσοδο του σε αυτήν.

Νέο πρόσωπο για τον Φοίνικα Σύρου θα είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης, όπου άυριο θα κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του απέναντι στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκος στοχεύει στην 10η νίκη του στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από το 3-1 επί της Κηφισιάς που του έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει στο θαύμα της 4αδας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ η ομάδα μετά την αποχώρηση του Σιμεόνοφ θα συνεχίσει με βασικό ακραίο τον Άλβι Σούρδι ο οποίος αναδείχτηκε και mvp της 14ης αγωνιστικής.

Έξι χρόνια απόρθητη η Σύρος

Η αναμέτρηση στη Σύρο θα είναι 14η των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και ο Φοίνικας προηγείται στις νίκες με 8-5. Στη Σύρο ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει από 30 Ιανουαρίου 2010.

 

*Η φωτογραφία είναι από την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Σύρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ