1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2016 18:13

Αγώνας επιβίωσης στην Μίκρα

Πολύ σημαντικό ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τη επιβίωση γίνεται αύριο στη Μικρα. Ο Ηρακλής υποδέχεται την Παναχαϊκή στο ματς - φωτιά που ξεχωρίζει στην 15η αγωνιστική της Volleyleague(3/2, 18.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης).

 

O Hρακλής έχει 3 νίκες στο πρωτάθλημα και με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού προέρχεται από το 3-1 επί της Λαμίας στο πρωτάθλημα αλλά και από την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Αυτές οι δύο νίκες έχουν ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα που θέλει τη νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή, διαφορετικά θα μείνει πολύ πίσω από τους πατρινούς.

Πολύ σημαντικός αγώνας είναι και για την Παναχαϊκή, γεγονός που φαίνεται από την απόφαση της ομάδας να ταξιδέψει από Δευτερα στην Θεσσαλονίκη, για να ξεπεράσει την ταλαιπωρία των αγροτικών μπλόκων  Η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη προέρχεται από τη νίκη επί της Ορεστιάδας και με 4 νίκες στο πρωτάθημα έχει φτάσει στους 11 βαθμούς. Οι πατρινοί θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. 

Παίζει ρόλο το σκορ

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της σεζόν. Στον Α΄γύρο η Παναχαϊκή είχε νικήσει με 3-1 σετ και πόντους 98-86.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ