1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2016 17:59

Να μην μπει σε... περιπέτειες η Ορεστιάδα, ελπίζει για 4αδα ο Παμβοχαϊκός

Το πρωτάθλημα της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα» συνεχίζεται με την 15η αγωνιστική, με τον Παμβοχαϊκό να ταξιδεύει στον Έβρο για να δοκιμαστεί απέναντι στην Ορεστιάδα (15η αγωνιστική, 3/2, 16.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).

Η Ορεστιάδα έχει να γευτεί την χαρά της νίκης από τις 12 Δεκεμβρίου, έχει 5 σερί ήττες και ψάχνει βαθμούς για να μην μπει σε περιπέτειες. Η ομάδα του Πλάμεν Κριστόφ έδωσε φιλικό με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Δευτέρας και οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 σετ.

Το 2016 δεν έχει μπει καλά ούτε για τον Παμβοχαϊκό που προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να διατηρήσει τις λιγοστές ελπιδες για την πρώτη 4αδα αλλά και για να διεκδικήσει την 5η θέση που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος εάν χαθεί η 4αδα.

Σε 3 αναμετρήσεις των δύο ομάδων πάντα νικητής ήταν ο γηπεδούχος. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα αναμένεται να είναι ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Μανώλης Δημητριάδης, καθώς την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της Ορεστιάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ