1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2016 16:46

Συμφωνία στον Άρη

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άρης έφτασε σε συμφωνία με τους αθλητές της ομάδας κι έτσι απομακρύνεται ο κίνδυνος διάλυσης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Όπως τόνισαν ο πρόεδρος Γιάννης Ψηφίδης και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μέλκας η προσπάθεια παραμονής στην Α1 συνεχίζεται.
«Έπειτα από σειρά επαφών και συζητήσεων με όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, καθώς και με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, το Τ.Α.Α. του Α.Σ. Αρης είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι διοίκηση και παίκτες, αναλογιζόμενοι αφενός τις δυσκολίες της εποχής και αφετέρου την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Α.Σ. Αρης, κατέληξαν σε συμφωνία προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του τμήματος ως και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το Τ.Α.Α. εκτιμά ιδιαιτέρως ότι οι παίκτες, παραμερίζοντας τους όποιους ενδοιασμούς τους, κατέληξαν σε συμφωνία και δεσμεύτηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην Α1 κατηγορία. «Σήμερα, παίκτες, παλιοί και νέοι, προπονητής και διοίκηση είναι σαν μία γροθιά και θα παλέψουν για να είναι ο ΑΡΗΣ στη θέση που του αρμόζει», τονίζει ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. και του Α.Σ. Αρης, Γιάννης Ψηφίδης.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μέλκας επισημαίνει ότι το τμήμα απέδειξε ότι αντιλαμβάνεται τη συγκυρία και αναλαμβάνει την ευθύνη να μείνει ο Αρης στην Α1 και η μελλοντική πορεία του να τον οδηγήσει στην κορυφή. «Οφείλουμε να γιατρέψουμε τη σχέση μας με τον κόσμο της ομάδας και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε», κατέληξε.

Η ομάδα αναχωρεί αύριο (3/2) στις 11:00 αεροπορικώς για Αθήνα, όπου στις 18:30 θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στο Ζηρίνειο», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ