1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-04-2013 15:42

Μόλις αρχίζει...

Toυ: Κώστα Ασημακόπουλου
Δέκα μήνες μετά την στελέχωση του ρόστερ ο Ολυμπιακός πήρε και τον τίτλο δικαιώνοντας τις προβλέψεις. Ένα σκαλί πιο πάνω απ΄ όλες τις ομάδες της Βόλεϊ Λιγκ και με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να είναι ο κορυφαίος σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ ενώ πριν μερικά χρόνια ήταν απλά μεταξύ των κορυφαίων πίσω από τους Μίλκοβιτς, Αγκάμεζ.

Ο Ολυμπιακός πήρε και τους τρεις τίτλους και άρχισε και τελείωσε την συλλογή τίτλων στο Βραχάτι που κατέκτησε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα, οπότε από του χρόνου θα τεθεί ζήτημα αλλαγής... έδρας .

Όπως αποδείχτηκε, ο καλός και έγκαιρος προγραμματισμός και η μεγάλη δύναμη της έδρας – κόσμου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα δύσκολα και παρότι η ομάδα μπήκε «ανάποδα» στη σειρά των τελικών κατάφερε να βγει κερδισμένη με τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με 3-0. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν είχαμε τέσσερις τελικούς που να τελείωσαν με σκορ 3-0 κι επίσης ο Ολυμπιακός αξιοποιεί πλεονέκτημα έδρας για να πάρει πρωτάθλημα μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Όπως φάνηκε σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που μάλιστα έγιναν με χρονική διαφορά 50 ημερών ο Ολυμπιακός ήταν η πιο σταθερή ομάδα και με τη μεγαλύτερη διάρκεια καθώς στις 2-3 Μαρτίου κρίθηκε το Λιγκ Καπ, στις 23-24 Μαρτίου το Κύπελλο και περίπου ένα μήνα μετά το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει πως ο Ολυμπιακός είχε πάντα υψηλό επίπεδο, πολλές και αξιόπιστες λύσεις και με εξαίρεση τον πρώτο τελικό δεν είχε κανένα άλλο «μπλακ άουτ».

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από το gazzetta.gr: ΕΔΩ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ