1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2013 15:18

Έβαλε τα αντρικά και καθάρισε ο Ολυμπιακός

Του: Παναγιώτη Περπερίδη
H πραγματική ποιοτική διαφορά που χωρίζει Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό δεν είναι ούτε αυτή που παρουσιάστηκε στον πρώτο αγώνα, ούτε αυτή που είδαμε στον δεύτερο. Φυσικά χθες η σειρά των τελικών της Volleyleague επανήλθε στην (τρόπο τινά) κανονικότητα. Ο Ολυμπιακός είναι εμφανέστατα καλύτερος ως προς το ρόστερ και παραμένει το φαβορί για τον τίτλο, αφού χθες προπονητής και παίκτες αποφάσισαν να κάνουν σωστά τα απλά και αυτονόητα. Στο παιχνίδι της Δευτέρας συνέτρεξαν οι δυο αναγκαίες συνθήκες για να γράψει η ιστορία το ασύλληπτο 0-3 στου Ρέντη. Ο μεν Ολυμπιακός είχε εντελώς αρνητικό πρόσημο στην απόδοσή του, ο δε Παμβοχαϊκός έπαιξε στο 200% με αρκετούς παίκτες να κάνουν την απόλυτη υπέρβαση των δυνατοτήτων τους.

Ο Καζάζης είδε κάποιο περίεργο όνειρο και έπαιξε με τον Ποτότσνικ στα άκρα. Αυτό δημιούργησε τρικυμία στην υποδοχή, ανασφάλεια στον πασαδόρο, μια επιλογή λιγότερη στην επίθεση, τρύπα στο μπλοκ και γενικότερα μια πλήρως αργοκίνητη και ανασφαλή κατάσταση που απορύθμισε τα πάντα. Αρκεί ένας ακραίος να επιφέρει τέτοιο χάος; Φυσικά αρκεί. Αφήστε που όταν αποφάσισε να κάνει αλλαγή στους ακραίους, άλλαξε τον Χριστοφιδέλη!!! Με ποιο πλευρό να είχε κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ;  Δεν ήταν κι οι υπόλοιποι στα καλύτερά τους, ο Φίλιπποφ ήταν αρνητικός και μονοδιάστατος, το αντίπαλο μπλοκ εύκολα προέβλεπε που θα πάει η μπάλα κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα-βόμβα.  Ταυτόχρονα ο Μαντέκας ήταν συγκλονιστικός, ο Πανταλέων βράχος, Τερζής-Καραγιάννης έκαναν υπέρβαση δυνατοτήτων κι ο Ζαλμάς έμοιαζε Μουρίνιο του βόλεϊ.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

Περισσότερα από την κατηγορία: « Τα είδαμε όλα Μόλις αρχίζει... »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ