1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2014 17:06

Το χρέος του Ρεθύμνου και η παρθενογένεση...

Ο Γιώργος Μελισσουργός μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, με αναφορές στη γενική συνέλευση της Χαλκίδας, την οποία δημοσιεύουμε αυτολεξεί
Δυστυχώς, λόγω του τρόπου λειτουργίας της Γενικής Συνέλευσης, όπου επιτρέπει την ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ μόνον στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει δικαίωμα ανταπάντησης στα λεγόμενά του, (αγνοώντας επιδεικτικά ότι εκπροσωπούμε επισήμως το 33% των Σωματείων, παρά τις τεράστιες μεθοδεύσεις των πρόσφατων εκλογών), και επειδή τα λεγόμενά του περιέχουν πάμπολλες ανακρίβειες και «λάσπη», και προς αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων, είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσω το δημόσιο βήμα, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος ενημέρωσης των Σωματείων.

 

-       Δεν θα σταθώ στο σημείο ότι ο κος Μαυρομάτης καθυστέρησε 2 ολόκληρες ώρες στην έναρξη της Συνέλευσης, και οι συνεργάτες του ηρνούντο να ξεκινήσουν τις εργασίες (όπως λέει ότι τους ζήτησε τηλεφωνικά), δείχνοντας … ΣΕΒΑΣΜΟ στο πρόσωπο του Προέδρου (όταν ο ίδιος δεν σέβεται το σύνολο των παρευρισκομένων).

 

-       Δεν θα σταθώ στο γεγονός του ότι για μια ακόμα φορά, ο κος Μαυρομάτης ανερυθρίαστα απαντά ότι «αν και γνωρίζει ότι είναι παράνομη η εκλογή του ως Προέδρου, σύμφωνα με το ισχύον Καταστατικό, εκείνος έχει ήσυχη την συνείδησή του διότι εκτελεί άψογα τα καθήκοντά του, έστω και από μακριά!...»

Ότι λοιπόν λειτουργεί σωστά (κατά την άποψή του), αν και ΠΑΡΑΝΟΜΟ, είναι αποδεκτό από εκείνον (ως Νομικός) και αυτούς που τον στηρίζουν.

ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ», είναι ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ για αυτόν!

 

-       Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι αν και επελέγη η φιλόξενη ΧΑΛΚΙΔΑ για τη ΓΣ (πράγμα που καμία σχέση δεν έχει με την ανάπτυξη του βόλεϊ στην Περιφέρεια), από τα 6 σωματεία της περιοχής, έδωσε το παρόν το ένα μόνον…

Σε ένα ξενοδοχείο μάλιστα, που ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ δεν έχει με μέσα μαζικής μεταφοράς, και ΜΟΝΟΝ με GPS μπορείς να το βρεις!!!...

 

-       Δεν θα σταθώ, ότι στα ελάχιστα παρευρισκόμενα Σωματεία, δεν υπήρχε σχεδόν κανένα Σωματείο της Αττικής (εκτός αυτών των μελών ΔΣ και Προέδρων Ενώσεων). Και γι αυτό στο επίσημο site της ΕΟΠΕ, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ανέφεραν πόσα σωματεία παραβρέθηκαν, αλλά αρκέστηκαν σε εκφράσεις όπως «συντριπτική πλειοψηφία».

 

-       Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι κατά την πάγια τακτική της Ομοσπονδίας, δεν είχαν αναρτήσει κανένα έστω από τα ελάχιστα οικονομικά στοχεία που μας έδωσαν.

 

-       Δεν θα σταθώ στο γεγονός, ότι για να προλάβει τυχόν ερωτήσεις, και χωρίς να ερωτηθεί καν ο κος Μαυρομάτης, σε δύο διαφορετικές στιγμές αναφέρθηκε στην επιστολή Παραίτησης-Βόμβα του φίλου του κου Μανωλόπουλου, την οποία προσπάθησε παντοιοτρόπως να υποβαθμίσει, αναφερόμενος σε … χρονικές διαφωνίες υλοποίησης προγράμματος.

 

-       Δεν θα σταθώ στο γεγονός, ότι εκτός της μόνιμης δικαιολογίας περί Οικονομικών περικοπών, τώρα ο κος Μαυρομάτης θέλησε να δικαιολογήσει και πολλά άλλα (που καμία σχέση με οικονομικά δεν έχουν), στην αποχώρηση του κου Χάρη Σπηλιάκου και της πλήρους … αποδιοργάνωσης της Ομοσπονδίας έκτοτε, παρότι ο ίδιος παραδέχεται ότι το προσωπικό της Ομοσπονδίας είναι υπεράριθμο!!! (είπε ότι δεν χρειάζονται πάνω από 20 άτομα, όταν αυτή την στιγμή έχουν 33).

Και Ερωτώ: (διότι μόνος του φάσκει και αντιφάσκει)

Α) Με τόσο υπεράριθμο προσωπικό, γιατί δεν ανήρτησαν ούτε ΜΙΑ απόφαση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (όπως υποχρεούνται) από τον Ιούλιο του 2013;

Β) Αφού είναι υπεράριθμο το προσωπικό, πως εξηγείται ότι με ενέργειες του κου Ψαρουδάκη (όπως μας είπε), ήρθε μια κυρία από την Ένωση Κρήτης, στα κεντρικά γραφεία της ΕΟΠΕ, για να βοηθήσει; Τόση εξειδίκευση χρειαζόταν; Ή τόση τυφλή εμπιστοσύνη για ποιος ξέρει τι;

Γ) Αφού είχε επιστρέψει στην ΕΟΠΕ, ο τέως επιτυχημένος Διευθυντής της ΕΣΑΠ, με όλα τα τυπικά προσόντα, γιατί δεν του ανατέθηκε η συνέχιση του έργου του κου Σπηλιάκου;

 

 

Δυστυχώς στην Απολογιστική Γ. Συνέλευση της 21/3, όλα προσπαθούσαν να κυλίσουν μέσα σε ρουτίνα, χωρίς καμία απολύτως ουσία, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, και να απαλλαγεί τελικά το ΔΣ από τις ευθύνες του. Πράγμα που αποδεικνύεται ότι ήταν και ο μοναδικός λόγος της Συνέλευσης.

Μόνον, όταν ετέθησαν σειρά ερωτημάτων από την πλευρά μας, αναγκάστηκε αφενός να απαντήσει (με πολλές ανακρίβειες και «λάσπη») ο κος Μαυρομάτης, και αφετέρου δεν απάντησε καθόλου σε ότι δεν ήθελε.

 

 

 

Αποκαθιστώντας λοιπόν την αλήθεια (την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλήθεια) και προκαλώντας τον κο Μαυρομάτη σε Δημόσιο Διάλογο, αναφέρουμε ότι:

 

1)    Στην αίθουσα εκτός από τα σωματεία των μελών ΔΣ και Προέδρων Ενώσεων, δεν βρίσκονταν πάνω από 20 πραγματικά σωματεία.

Υπήρχαν όμως γύρω στα 10 νεαρά άτομα για τα οποία ζητήθηκε να μας δοθούν τα ονόματα των Σωματείων που εκπροσωπούσαν και τα οποία ακόμα περιμένουμε, καθώς και την κατάσταση των παρόντων Σωματείων.

Ο κος Μαυρομάτης, δεν απάντησε καν στο θέμα αυτό (το υπερπήδησε) και επιστρατεύτηκε ο κος Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος εν μέσω φωνών παραδέχθηκε την παρουσία τους, αλλά εξαπέλυσε και το απίστευτο «επιχείρημα», ότι «και εσείς αυτά δεν κάνατε στις εκλογές του 2008;…». Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το σχολιάσω περισσότερο…

 

2)    Ανέφερε ο κος Μαυρομάτης ότι όλα τα μέλη του ΔΣ πληρώνουν από την τσέπη τους όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για τα ΔΣ και τις ΓΣ και η ΕΟΠΕ δεν επιβαρύνεται από τίποτα! Εάν αυτό είναι αληθές, το χαιρετίζουμε! Πως μπορεί να μας το αποδείξει όμως: Είναι έτοιμος να δημοσιοποιήσει τα λογιστικά βιβλία, αφού δεν έχει τίποτα να κρύψει;…

 

3)    Α) Ανέφερε ότι τις προσλήψεις τις έκαναν άλλες Διοικήσεις στο παρελθόν, όταν υπήρχαν λεφτά.

Να του θυμίσουμε ότι ήταν μέλος και ο ίδιος αυτών των Διοικήσεων στο παρελθόν!! Δεν προήλθε από παρθενογένεση!

Β) Μονίμως αυτός και οι συν αυτώ, αναφέρουν ότι «κληρονόμησαν
τεράστια χρέη που προσπαθούν να διαχειριστούν. (ούτε και αυτά λοιπόν προήλθαν από παρθενογένεση).

Ξεχνάει όμως και πάλι, ότι τα χρέη που λέει ότι κληρονόμησε προέρχονται από τις παλαιότερες διοικήσεις στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος, ως ειδικός Γραμματέας μάλιστα.

Και ξεχνάει ότι προσπάθησε με κάθε τρόπο να αναλάβει την τύχη της Ομοσπονδίας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ΟΛΑ τα χρέη και την κατάσταση. Δεν «ανακάλυψε» ούτε ένα πράγμα που δεν γνώριζε. Και όμως λυσσωδώς ήθελε να αναλάβει την Ομοσπονδία.

 

4)    Όταν ρωτήθηκε για τη μείωση του κόστους των Εθνικών Ομάδων, που παρουσίασε ως επιτυχία, απάντησε ότι όλες οι Εθνικές ομάδες έλαβαν μέρος στις ίδιες ακριβώς διοργανώσεις το 2013, με αυτές που έλαβαν μέρος το 2010!!... και οι προετοιμασίες ήταν αντίστοιχες, αλλά κατάφερε να μειώσει τα έξοδα συνεχίζοντας όπως λέει τις ίδιες ακριβώς δραστηριότητες!

Το αμφισβητούμε ευθέως και τον προκαλούμε να παρουσιάσει αναλυτικά στοιχεία…

 

5)    Ανέφερε (ρίχνοντας λάσπη) ότι η κατάσταση στο Λογιστήριο ήταν χαώδης, όταν το παρέλαβε η δική του διοίκηση.

Και σήμερα με το πάτημα ενός κουμπιού έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας.

Να του θυμίσουμε ότι ο ίδιος ήταν μέλος σε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες διοικήσεις που είχαν αυτό το «χαώδες» Λογιστήριο, στο οποίο αναφέρεται, και δεν έκανε τίποτα για αυτό, ούτε ως Ειδικός Γραμματέας.

Να του θυμίσουμε ότι εκθείαζε με τα καλύτερα λόγια το έργο του πρώην ταμία Κου Δασκαλάκη, ο οποίος έβαλε τις βάσεις για τη μηχανογραφική παρακολούθηση του Λογιστηρίου.

Να του θυμίσουμε ότι επί κου Δασκαλάκη η ενημέρωση των Οικονομικών στοιχείων στα ΔΣ και στις ΓΣ ήταν 100 φορές καλύτερη από αυτήν που λαμβάνουμε τώρα, παρά το γεγονός ότι όλα τώρα τα έχουμε με ένα κουμπάκι…

 

6)    Απέφυγε να δώσει αναλυτικά στοιχεία για το κόστος κάθε Ένωσης ξεχωριστά, και ανέφερε μόνον το συνολικό κόστος όλων μαζί!

Ζητήσαμε να μας δοθεί αυτή η ανάλυση, και την περιμένουμε!

 

7)    Ανέφερε ότι η χορηγία των 120.000€ (που ανακοινώθηκε) από τη KOSMOS CLUB, ήταν τελικά χορηγία μόνον σε είδος (και αυτό ευπρόσδεκτο), αλλά απέφυγε να αναφέρει τελικά σε τι ποσό ανήλθε, και αν διεκόπη η συνεργασία.

 

8)    Ανέφερε ότι η χορηγία του ALLOU FUN PARK ήταν 35.000€ συν bonus, και ότι πήραν (αόριστα) μικρό μόνο μέρος (χωρίς να ενημερώσει την ΓΣ για το ποσόν), και ότι θα κινηθούν δικαστικά.

 

9)    Έριξε λάσπη σχετικά με την παλαιά χορηγία της ARUJI όπου, όπως είπε αυτολεξεί, «κάποιος έπαιρνε τα χρήματα σε σακούλα και τα μοίραζε όπως ήθελε στις αθλήτριες, και ποιος ξέρει τι άλλο;»

Εάν υπονοεί κάτι, γιατί δεν κινείται νομικά εναντίον όποιου «τα έπαιρνε»; Τόσα δικαστήρια έχουν, ένα παραπάνω δεν βλάπτει…

 

10) Ανέφερε για πληθώρα Δικαστικών υποθέσεων, που χειρίζεται κατά κύριο λόγο ο δικηγόρος κος Τζωρτζίδης.

Ερωτάται ο κος Μαυρομάτης:

Α) ο κος Τζωρτζίδης είχε στο παρελθόν και στο παρόν επαγγελματική συνεργασία με το γραφείο του κου Μαυρομάτη;

Β) ο κος Τζωρτζίδης, έχει εμφανιστεί σε διάφορες ΓΣ, κάθε φορά ως εκπρόσωπος και άλλου σωματείου. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό;

Γ) Ήταν δε ο κος Τζωρτζίδης, ο βοηθός της Δικαστικής Αντιπροσώπου στις τελευταίες εκλογές του Βόλου, όπου απαγορεύτηκε η παραμονή οποιουδήποτε άλλου εκπροσώπου μέσα στην αίθουσα…

 

11) Ανέφερε σχετικά με την καταγγελία μας για την απώλεια των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ, ότι είχαν σωρεία καταγγελιών κατά συγκεκριμένων προφανώς προσώπων (τα οποία δεν κατονόμασε) που ήταν ατιμωτικά όπως είπε για την ΕΟΠΕ.

Εάν έχει τέτοιες καταγγελίες, θα πρέπει να τις φέρει στην δικαιοσύνη!

Δεν απάντησε όμως για την απώλεια εσόδων από την εκμετάλλευση του ΣΕΦ! [η προσφιλής του τακτική είναι η επίθεση (έστω και με «λάσπη») αντί για απάντηση σε πολλά θέματα.

 

12) Σύμφωνα με τον κανονισμό περί προστίμων (που ψηφίστηκε στην ΓΣ την επόμενη μέρα), όποια ομάδα οφείλει πρόστιμο, είναι υποχρεωμένη να το εξοφλήσει προς την ΕΟΠΕ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, και σίγουρα πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Θα περιμένουμε ανακοίνωση και απόδειξη λοιπόν, αποπληρωμής των υπολοίπων 7.500€ (περίπου) που οφείλει ο ΟΠΕΡεθύμνου (του κου Ψαρουδάκη) από την μη μετάβαση σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

 

13) Ανέφερε ανακριβώς, ότι στην Συνεδρίαση για τους ομίλους της Α2 είχα ψηφίσει τους 4 ομίλους, όταν η θέση μας ήταν ένας μόνο όμιλος και 2 όμιλοι στην Β’ Εθνική, πράγμα που όμως η ΕΟΠΕ απέκλεισε και ως εκ τούτου δεν άφησε άλλες δυνατότητες.

 

14) Ανέφερε σχετικά με την αναβολή της τελικής φάσης εφήβων, για την παρουσία της Νίκης Αιγινίου που ενώ ήταν παρούσα και υπερψήφισε στην Συνέλευση της Ένωσης τις αποφάσεις τρόπου διεξαγωγής, μετά προσέφυγε στο δικαστήριο.

Φαντάζομαι ότι η Νίκη Αιγινίου θα έχει την απάντησής της για αυτό…

 

15) Ανέφερε ότι το δικαστήριο που έχασε η ΕΟΠΕ σχετικά με την υπόθεση πλαστοπροσωπίας στην Πάτρα, χάθηκε μόνον για τυπικούς λόγους και όχι ουσιαστικούς. (Λάθος δικηγόρου ΕΟΠΕ δηλαδή;)

Έδωσε δε την απάντηση σχετικά με τα χαμένα μόρια και για τις δύο παραπάνω ομάδες, ότι είναι πιο σημαντικό να πάρουν τα μόρια 60 ή 80 παιδιά, από το να τα πάρουν και άλλα 12 ή 24 των συγκεκριμένων αγώνων, αν δεν προχωρούσαν έγκαιρα οι φάσεις χωρίς αυτά.

 

16) Δήλωσε άγνοια για το γεγονός ότι το τελευταίο πρακτικό μεταγραφών που αναρτήθηκε, ήταν το 2011, και δεν αναρτήθηκαν ούτε το 2012, ούτε το 2013.

Ζήτησε συγγνώμη, και παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος τους, αφού υπάρχει αυτή η υποχρέωση. (παρότι υπάρχει υπεράριθμο προσωπικό…)

Αυτό όμως έγινε, ενώ ήταν παρών ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταγραφών κος Ψαρουδάκης, οποίος σε πολλές άλλες περιπτώσεις, λάμβανε αυθαίρετα τον λόγο, και στην συγκεκριμένη περίπτωση σιώπησε. Γιατί άραγε;

 

17) Για το τμήμα Marketing και τις απανωτές αποτυχίες όλων των τελευταίων ετών, παρά τις διαβεβαιώσεις του προεκλογικά, ανέφερε ότι έφταιγαν οι συνεργάτες.

Και τώρα ανακοίνωσε μία νέα ακόμα συνεργασία, με την κα Τσερεκώφ (;) (η οποία σύμφωνα με τις ανεξακρίβωτες πληροφορίες μας προέρχεται από το ALLOU FUN PARK, με το οποίο βρίσκονται σε διαμάχη). Δεν μας είπε όμως τι έχουμε να περιμένουμε από τη νέα αυτή συνεργασία.

 

18) Δεν απάντησε καν, στην ευθεία κατηγορία ότι ολόκληρο το ΔΣ έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ παταγωδώς, διότι η μόνιμη επωδός είναι ότι «ΑΝ το κράτος ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του, τότε θα ήμασταν και εμείς»

Χωρίς όμως να έχουν κάνει κάτι για αύξηση εσόδων όλα αυτά τα χρόνια. Πράγμα που σημαίνει ότι αν ο κος Μαυρομάτης και οι συνεργάτες του ήταν υπάλληλοι σε κάποια ιδιωτική εταιρεία, θα είχαν ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ, αφού δεν είναι ανεκτή από κανέναν η εύκολη δικαιολογία του «ΑΝ» και των υπολοίπων δυσκολιών. Ένα στέλεχος εταιρείας πρέπει να βρίσκει λύσεις ή αποχωρεί!

 

19) Δεν απάντησε καθόλου, σε τι συνίσταται η χορηγία της PIZZA FUN, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έχει δει κανένα σωματείο.

 

20) Δεν απάντησε στην πρόταση να αναρτηθεί Μητρώο ΔΣ και Εφόρου(ων) όλων των ομάδων, καθώς και Μητρώο όλων των ομάδων που διαθέτουν όλοι οι Σύλλογοι την Ελλάδος, για ποιοτικούς και συγκριτικούς λόγους, και καλύτερης ανάλυσης για το μέλλον του Ελληνικού Βόλεϊ.

 

21) Και δεν απάντησε για το γεγονός ότι όπως είπαμε, δεν χρειάζονται χρήματα για όλα τα πράγματα, αλλά μεράκι, οργάνωση και προγραμματισμός.

Και είναι προφανές ότι αυτά λείπουν, αφού (μεταξύ άλλων παραβλέψεων και όλως ενδεικτικά) αναφέρουμε ότι στην ημιτελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος της Αθήνας, δεν παρέστη ΚΑΝΕΝΑΣ εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ ή της ΕΣΠΑΑ, δεν υπήρχαν μπάλες του γηπέδου, δεν υπήρχε φωτεινός πίνακας για σκορ και δεν υπήρχε ούτε καν χειροκίνητος πίνακας για σκορ.

Έτσι σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι θεατές ήταν αναγκασμένοι να μαντεύουν το σκορ!!!...

Στην δε τελική φάση, λόγω πάλι κακού προγραμματισμού, ο μικρός τελικός και ο μεγάλος τελικός, διεξήχθησαν την ίδια ακριβώς ώρα στα 2 γήπεδα του ΜΕΤΣ, αποκλείοντας έτσι μια μεγάλη γιορτή με όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους στον ίδιο χώρο!!...

 

22) Άφησα τελευταίο το σημαντικότερο, το θέμα που ετέθη για το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, για το οποίο για μία ακόμα φορά κώφευσε ο κος Μαυρομάτης.                                                                                          Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του, ότι αποτελεί πρωταρχικό σκοπό του η αλλαγή του Καταστατικού, είναι η δεύτερη ΓΣ, μετά τις εκλογές του Βόλου, που δεν ετέθη το θέμα.                            

Αυτό δε  που περιμένουμε είναι  να κάνει ο  ίδιος πρόταση για την

     κατάργηση των εξουσιοδοτήσεων, χωρίς να χρειαστεί  να γίνει καν

     ψηφοφορία επί του θέματος!

 

 

Εκπροσωπώντας επισήμως το 33% των Σωματείων, αλλά ανεπισήμως, πολύ παραπάνω από το 50%, που απλώς σιωπούν, όχι διότι «έχουν εμπιστοσύνη στην Διοίκηση Μαυρομάτη», (όπως προσπάθησε να το παρουσιάσει ο κος Ψαρουδάκης), αλλά επειδή είτε «φοβούνται», είτε αδιαφορούν, διότι θεωρούν ότι οι μεθοδεύσεις είναι τέτοιες που δεν αφήνουν περιθώρια για αλλαγές, περιμένουμε, αφού δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν έχει
«ημέτερους και μη», να έρθει σε Δημόσιο διάλογο, για να καταλάβει καλύτερα όλος ο κόσμος τις συμβαίνει.

 

Γιώργος Μελισσουργός

10 σχόλια

  • Comment Link Ο ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 13:01 posted by Ο ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ,

    Αγαπητέ Φίλε, «ΒΟΛΛΕΥΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ» σε περιμένουμε αρκετές μέρες να ακούσουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις σου.

    Μην καθυστερείς ρε Παιδί μου πολύ την επάνοδο σου.!!!

    Σε Περιμένουμε με ανυπομονησία ;

  • Comment Link ΒΟΛΛΕΙΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 19:32 posted by ΒΟΛΛΕΙΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

    Κύριε Μελισσουργέ σας ευχαριστούμε πολύ για την απάντησή σας.Θα επανέλθουμε.

  • Comment Link Γιωργος Μελισσουργος Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 06:53 posted by Γιωργος Μελισσουργος

    απαντηση προς Βολλειμπολιστικο Οραμα

    Αγαπητε(η) Φιλε(η),

    Κατ'αρχην ευχαριστω για συμμετοχη στα κοινα, μεσω του σχολιου.

    Οσον αφορα την προταση για ανοιχτη συγκεντρωση, θα ειχε νοημα μονον αν ερχοταν ο Κος Μαυροματης και μπορούσαμε να κανουμε έναν ΔΙΑΛΟΓΟ (αγνωστη λεξη για εκεινον...)Τοτε ισως κατι να πετυχαίναμε.
    Το να γινει καποια άλλη συγκεντρωση αυτή την στιγμη θα ηταν πολύ δυσκολο, διοτι όπως εχετε διαπιστωσει, οι περισσοτεροι αρνουνται να εμφανιστουν και οι υπολοιποι βαριουνατ να ασχοληθουν, βλέποντας την κατασταση....

    Οσον αφορα τον , όπως τον αποκαλειτε, σας πληροφορω ότι δεν εχω καποιον ιδιαιτερο σκοπο, ουτε θελω να την διοικηση και σιγουρα δεν εχω απολυτως κανεναν προσωπικο/ιδιοτελή σκοπο.
    θελω απλως να ξερουν ότι τους παρακολουθούμε, μπας και κανουν και τιποτα σωστο...

    Σχετικα με τον αντιλογο, στον οποιο αναφερθήκατε, φυσικα και παντα υπαρχει αντίλογος και ειναι υγειες να υπαρχει αντίλογος, υπο την προυποθεση όμως ότι πρωτα θα υπαρχει ΔΙΑΛΟΓΟΣ και όχι μονομερης τοποθετηση.

    Εγω είμαι ετοιμος για Δημοσιο διαλογο, οποτε συμφωνήσουμε...

    Επιπροσθέτως, μετα την τελευταια ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ επιστολή/απαντηση που εστειλε η ΕΟΠΕ, οπου δεν απαντησε σε τιποτα απολυτως, παρα μονο εριξε λασπη, είμαι αναγκασμένος να επανελθω και να τους απαντησω εκ νεου.
    Αυτό θα γινει στα μεσα της αλλης εωδομαδας.

    Με εκτιμηση
    Γιωργος Μελισσουργος

  • Comment Link Θέμης Καλπακτσογλου Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 21:38 posted by Θέμης Καλπακτσογλου

    Διάβασα με προσοχή όλα αυτά που καταγγέλει ο κ. Μελισσουργός, καθώς και την ανώνυμη απάντηση της Διοίκησης της ΕΟΠΕ.
    Καταρχάς πρέπει να δηλώσω ότι είμαι πρόεδρος ενός από τα δεκάδες σωματεία που δεν πήγαν στην Γ.Σ. στην Χαλκίδα, όπως και στις προηγούμενες που έγιναν εκτός Αθηνών, αφού προτίμησα να μην σπαταλήσω χρήματα για ένα ανούσιο ταξίδι και να τα διαθέσω στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μου και δυστυχώς βγήκα αληθινός. Ήταν μία ακόμη παρωδία. Το Ελληνικό Βόλει αργοπεθαίνει κάθε μέρα , σε αντίθεση με το παγκόσμιο, που μεγαλώνει τον αριθμό των θεατών του και των εκδηλώσεων του, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους φίλους του αθλήματος μας.
    Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η πορεία του αφού ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΟΠΕ!!!
    Καληνύχτα φίλοι του Βόλεϊ (όσοι μείνατε ακόμη)

  • Comment Link Το Καρφί Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 09:22 posted by Το Καρφί

    Καλά τα λες Μελισσουργέ!!!
    Ξεσκέπασε τους
    "Το Καρφί"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ