1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2013 21:32

Ποιός φοβάται το πρόστιμο;

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Βγήκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και είπε τη μισή αλήθεια για το πρόστιμο που αναμένεται να πληρώσει το ελληνικό βόλεϊ για τη μη μετάβαση του ΟΠΕΡεθύμνου στη Νορβηγία για τη ρεβάνς του Τσάλεντζ Καπ.

Είπε λοιπόν ότι μπορεί να μη επιβληθεί πρόστιμο, αλλά κι αν επιβληθεί θα το πληρώσει ο ΟΠΕΡ. Ψέμα το πρώτο σκέλος, αφού βάση της προκήρυξης των ποινών , τα άρθρα 8.5.2 και 8.5.3 προβλέπουν 10.000 ευρώ για τη μη κάθοδο σε αγώνα και για τη μη κάθοδο με ειδοποίηση σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 7 ημερών αντίστοιχα.

Αν πάει αθροιστικά, το πρόστιμο φτάσει  στις 20.000 και θα επιβληθεί στον ΟΠΕΡ. Αυτός θα αρνηθεί να το πληρώσει γιατί θα ισχυρισθεί ότι δεν έχει λεφτά και τα χρήματα θα τα δώσει η Ομοσπονδία που εγγυάται για τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ας μη ξεχνάμε ότι είμαστε υπότροποι, αφού δεν  είχε πάρει μέρος και ο Παναθηναϊκός στα ευρωπαϊκά κύπελλα  γυναικών και τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό, ενώ εκκρεμεί και η απαίτηση της νορβηγικής ομάδας να πληρωθεί όλα τα έξοδα μετάβασης στην Κρήτη.

Και ρωτάμε; Αν στη θέση του ΟΠΕΡ ήταν άλλος σύλλογος δεν θα έβγαζε ανακοίνωση η Ομοσπονδία; Εδώ κάλεσε σε απολογία τους Κοτσιλιάνο, Ζουπάνι και με τον ΟΠΕΡ που ζημίωσε και διέσυρε το ελληνικό βόλεϊ, ούτε κιχ; Εκτός κι αν ασχοληθεί με το θέμα το  επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Και φυσικά η CEV,  θα ξανασκεφτεί τη παραχώρηση των δυο προκριματικών διοργανώσεων(ανδρών, νεανίδων) στη χώρα μας, προς τέρψη των υπαλλήλων της ΕΟΠΕ, που είναι απλήρωτοι και έβλεπαν έντρομοι ότι θα φύγουν από το ταμείο περίπου 70.000 ευρώ.


Βαλίτσες ετοιμάζει η Κρουκ στην ΑΕΚ και υποψήφια αντικαταστάτρια της είναι η βραζιλιάνα Ριμπέιρο των Βριλησσίων. Αν δεν πληρωθεί ως την Πέμπτη, που είναι η τελευταία διορία κουνάει μαντήλι.

  ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

2 σχόλια

  • Comment Link volleyakias Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 10:04 posted by volleyakias

    αθάνατοι ελληνες παράγοντες.Αποκλειστικά υπεύθυνοι για την καταβαράθρωση του αθλήματος.Κουτοπόνηροι που νομίζουν ότι θα κάνουν ότι θέλουν χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς. Τελικά και στις επαρχιακές ομάδες ενδημούν παράγοντες που είναι άξιοι συνεχιστές της τακτικής των δασκάλων τους στις παλαι ποτέ μεγάλες ομάδες.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σας πήρανε χαμπάρι ρεεεεεεεεεεεεε.Για τα μπάζα είστε.Ειστε παράγοντες του τίποτα σε ένα άθλημα ανύπαρκτο.Πιστεύετε ότι αν κλείσει η ΕΟΠΕ θα συμβεί κάτι κακό; Τίποτα απολύτως .Είτε με ΕΟΠΕ είτε χωρίς ΕΟΠΕ όλα είναι ένα πολύ μεγάλο μηδενικό και γι αυτό είστε υπεύθυνοι όλοι εσείς οι μεγαλοσχήμονες. Μακάρι η τιμωρία της cev να είναι μεγάλη και παραδειγματική.Ουστ ρεεεεεεεεεεεεε.

  • Comment Link tifoso di pallavolo Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 20:12 posted by tifoso di pallavolo

    Ο Μαυρομάτης λέει ψέματα για ακόμη μια φορά. Απλά περιμένουν να ξεχαστεί το θέμα-σκάνδαλο. Ελπίζω Στέφανε εσύ και το volleynews που το αναδείξατε να είστε συνεχώς σε εγρήγορση για να μην περάσει στα μουλωχτά. Το πρόστιμο θα το φορέσουν "καπέλο" στο Ελληνικό βόλει. Δεν φτάνει δηλαδή που ο Ψαρουδάκης, ο Μαυρομάτης και η παρέα τους δεν πληρώνουν τίποτε τις ομάδες αλλά θα αφαιρεθούν και 20.000 ευρώ που θα πήγαιναν στο δόλιο το Ελληνικό βόλει για να πληρωθεί το πρόστιμο του ΟΠΕΡ. Οι Ψαρουδάκης-Μαυρομάτης προκάλεσαν τη μεγαλύτερη διεθνή ξεφτίλα του Ελληνικού βόλει. Κανονικά οι ομάδες θα έπρεπε να κάνουν αγωγή στον Ψαρουδάκη διότι η δυσφήμιση πλήτει όλες τις ομάδες. Το να παραιτηρθούν είναι το λιγότερο, πρέπει να πληρώσουν. Κρατήστε εσείς οι δημοσιογράφοι ψηλά αυτό το θέμα και να βρίσκονται πάντα αντιμέτωποι οι Μαυρομάτης-Ψαρουδάκης και οι άλλοι της ΕΟΠΕ (Μπακοδήμοι και Στουραίτες)με την απαίτηση να δώσουν πειστικές απαντήσεις και όχι με σικέ συνεντεύξεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ