1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2013 16:16

Φίλοι πολικής αρκούδας!

TΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Αναρωτιούνται στην ΕΣΑΠ γιατί δεν έχουν μεγάλη δημοσιότητα οι αγώνες τους και η απάντηση είναι απλή, αφού ανάμεσα στον γραπτό Τύπο και την τηλεόραση επιλέγουν τη δεύτερη.

Όταν το ματς Άρης-Παναχαική ορίζεται στις 8μμ, η συνάντηση Παναχαική-ΠΑΟΚ στις 8.30 και το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναικός στις 9.30, δεν υπάρχει χρόνος για ανάλογη προβολή.

Στο εξωτερικό ακόμη και στο ποδόσφαιρο , γίνονται παιχνίδια το μεσημέρι για να προσελκύσουν τις οικογένειες, στην Ελλάδα προτιμούν τους ξενύχτηδες, αν κι αυτοί θα έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν τα βράδια του Σαββάτου.

Το ελληνικό βόλεϊ οδεύει προς τον γκρεμό και μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ ασχολούνται με τον Σύλλογο Φίλων Εθνικών Ομάδων, όταν δεν υπάρχουν Εθνικές ομάδες. Είναι σαν να λειτουργεί στην Αφρική, Σύλλογος Φίλων Πολικής Αρκούδας...

Στο στοίχημα το "διπλό" στον αγώνα Ολυμπιακός-Παμβοχαικός έχει 7 απόδοση. Λέτε; Μπα είναι πολύ χονδρό, ιδιαίτερα μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Πάτρα. Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα δεν έχει γίνει ποτέ.

Το "διπλό" του Παναθηναικού στο Αιγίνιο είναι 2.35, ο άσος της Κηφισιάς με την ΑΕΚ 2.10 και η νίκη της Παναχαικής στη Μίκρα 2.60. Ψηλά και η νίκη της Λαμίας στην Πυλαία με 2.90, ενώ το ντέρμπι Φοίνικας-Εθνικός έχει 1.50 για νίκη των γηπεδούχων και 2.50 των φιλοξενούμενων. Καλή επιτυχία.

Ο Αντρέι Κράβαρικ θα ήταν ο ήρωας του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αφού έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, έχοντας μια ομάδα χωρίς ξένους και χωρίς διεθνείς, απέναντι στον ΠΑΟΚ, των τριών ξένων και των μεγάλων προσδοκιών.

Έκανε όμως δυο προπονητικά λάθη που κόστισαν τη νίκη και από ήρωας μετατράπηκε σε αποδιοπομπαίο τράγο. Πήρε ταιμ άουτ στο 7-3(!), ενώ καθυστέρησε να πάρει το δεύτερο. Η ομάδα του προηγήθηκε 12-8 και ... διέκοψε το ματς στο 12-11. Ήταν ήδη αργά αφού το σερβίς του Νικηφορίδη έφερε το σετ στο 12-14.

Αν κέρδιζε ο Άρης θα απολυόταν ο Λεώνης, γιατί θα έχανε από μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα του ντέρμπι, το πλήρωσε ο Κράβαρικ γιατί είχε κάνει και ένα άλλο λάθος τις προηγούμενες ημέρες.

Έφερε για δοκιμή ένα Βούλγαρο πασαδόρο, ο οποίος μάλιστα απορρίφθηκε, αλλά η ζημιά είχε γίνει, καθώς αμφισβητήθηκε ο Γιάννης Χαριτωνίδης και ο Θωμάς Γιώτας που στήριζε τον Κράβαρικ, αναγκάσθηκε να τον απολύσει.

Στη Θεσσαλονίκη πάντως έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες των ομάδων τους. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και εφικτός στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη, ενώ ο τωρινός 'Άρης δεν μπορεί να βγει στην Ευρώπη και θα είναι επιτυχία αν σωθεί!

 
ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ