1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2013 00:54

Ουράνιο Τόξο στο Μαρούσι...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό, όταν μια λάμψη στον ουρανό μας ξάφνιασε και αναρωτηθήκαμε τι συνέβη. Μάλλον κάποια φαεινή ιδέα φώτισε τον αττικό ουρανό κι αυτό αποτυπώθηκε με γαλανό φόντο.

Μια εβδομάδα αργότερα καταλάβαμε τι είχε συμβεί, όταν διαβάσαμε στο site της ΕΟΠΕ ότι έχει προγραμματισθεί συνέντευξη Τύπου με τους προπονητές των Εθνικών ομάδων βόλει και όπως πάντα, όταν συναντάμε άγνωστη λέξη, ανατρέξαμε στο λεξικό.

Στο λήμμα "εθνικές ομάδες βόλει" είχε ως συνώνυμα τον αργυροπελεκάνο, το γιγάντιο πάντα, την τίγρη της Σουμάτρας και την καφέ αρκούδα, όλα τα είδη προς εξαφάνιση για να καταλαβαινόμαστε.

Την ημέρα της συνέντευξης ένα ουράνιο τόξο πρόβαλλε πάνω από το ΟΑΚΑ, δίπλα από τα γραφεία της ΕΟΠΕ, που θυμίζουν εγκαταλελειμμένο τοπίο, αφού δεν πάει κανείς, ούτε και οι υπάλληλοι που είναι απλήρωτοι από τον Ιούλιο. Μόνο δυο γυναίκες κρατούν όρθια την Ομοσπονδία, η καλύτερα τη διοικούν...

Το φαινόμενο εξέτασε με ενδελέχεια η ΕΜΥ, αφού δεν είχε βρέξει επι εβδομάδες , για να ξεπροβάλει το ουράνιο τόξο. Η λύση ήταν απλή. Για πρώτη φορά μετά από 666 εκδηλώσεις της ΕΟΠΕ(κληρώσεις, παρουσιάσεις, κοκτέιλ) εμφανίσθηκε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, τον οποίο δεν αναγνώρισαν αμέσως οι παρευρεθέντες και όταν τους είπε ότι τους είπε ποιός είναι και τι τίτλο κατέχει, έτρεξαν όλοι στο λεξικό για να βρουν τη λέξη "πρόεδρος ΕΟΠΕ", που ήταν στην ίδια κατηγορία με το "Εθνικές Ομάδες Βόλει"

Kι επειδή είχε ξεχάσει το ρόλο του, παρουσίασε στο κοινό τους προπονητές Δρίκο, Καλμαζίδη, τους οποίους είχε προσλάβει ο ίδιος πριν από δυο χρόνια. Είπε μάλιστα ότι ήταν ελπιδοφόρες οι εμφανίσεις της εθνικής γυναικών στο Ισραηλ, προφανώς γιατί θα του είπαν ότι έπαιξαν στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και οχι σε προ-προ κριματικό όμιλο, με χώρες που καλλιεργούν λουλούδια και όχι το βόλει.

Κάκισε μάλιστα την Ορεστιάδα για την ταλαιπωρία που είχε από την καθυστερημένη αλλαγή έδρας της ΜΕΝΤ και χαρακτήρισε "θύμα της υπόθεσης " την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όχι της Θράκης.

Στο πάνελ και ο Γιάννης Στουραίτης που είχε υποσχεθεί στατιστικά και τηλεόραση για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Φυσικά ούτε στατιστικά έχουμε(λίστα κορυφαίων σκόρερς, μπλοκερ, υποδοχέων κλπ), ούτε και τηλεόραση, ενώ καταγράψαμε ήδη και μερικές απώλειες "τρελών" στατιστικών καλύψεων, μόλις στην τρίτη αγωνιστική.


ΥΓ: Ο Νίκος Ρουμελιώτης πρόλαβε τον Αντρέι Κράβαρικ, που είχε δηλώσει ότι το όνειρο του είναι να αναλάβει πρόεδρος-προπονητής-παίκτης στον Ηρακλή. Δεν τα κατάφερε και ο Νίκος έχει πλέον και τους τρεις τίτλους, σε μια ομάδα όπου οι περισσότεροι παίκτες είναι κουμπάροι μεταξύ τους, αλλά και παράγοντες του συλλόγου.

 

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ