1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2015 16:39

Πανάγος: «Το πλάνο ενίσχυσης προχωράει κανονικά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Δηλώσεις για το τι μέλει γενέσθαι τη νέα αγωνιστική σεζόν με την Γυναικεία ομάδα Βόλει του Ηρακλή Κηφισιάς έκανε στο Kifissia24.gr ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου, Βασίλης Πανάγος.
Σύμφωνα με τον κο Πανάγο η Γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς προχωράει κανονικά στην υλοποίηση του πλάνου μεταγραφών για την νέα χρονιά και η τριμελής επιτροπή μεταγραφών σε συνεργασία με την προπονήτρια του γυναικείου τμήματος Έφη Μαρτσουκάκη, έχουν ήδη προχωρήσει στις πρώτες μεταγραφές αθλητριών που διαθέτουν εμπειρία και μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο να σταθεί στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας και να είναι ανταγωνιστικός ενώ αναμένεται έως την λήξη της μεταγραφικής περιόδου να ενισχυθεί περαιτέρω ο νεανικός κορμός που έχει η ομάδα με έμπειρες αθλήτριες.

Ο Βασίλης Πανάγος διευκρίνισε ότι εκτός της Νικολογιάννη η οποία προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και μετακόμισε στο Μαρκόπουλο, ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν έχει παραχωρήσει άλλη αθλήτρια.

Όσον αφορά τις Καστάνου (ανήκει στην Αργώ Βόλου), Αγγελοπούλου (συμφώνησε με Παναθηναικό), Γεωργιάδου (συμφώνησε με Α.Ο.Θήρας) και Χρυσομμάλη (επέστρεψε στον Παπάγου όπου ανήκει) τα συμβόλαια που είχαν με τον σύλλογο ήταν μονοετούς διάρκειας και ολοκληρώθηκαν.
Διαβάστηκε 1193 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Τρίποντο ανάσα για την ΧΑΝΘ
    Η ΧΑΝΘ νίκησε με 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς στη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε την 5η εντός έδρας νίκη του και 6η συνολικά στο πρωτάθλημα.
  • Άλμα παραμονής για την ΧΑΝΘ στο Ζηρίνειο (photos)
    Η ΧΑΝΘ πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική της Pre League και πέτυχε σημαντικό τρίποντο παραμονής.
  • Τα Γλυκα Νερά κέρδισαν το τουρνουά της Μεταμόρφωσης
    Η γυναικεία ομάδα των Γλυκών Νερών κατέκτησε αήττητη το τουρνουά προετοιμασίας της Μεταμόρφωσης, που διοργάνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής στο νέο κλειστό της περιοχής, από 28/9-30/9 με την συμμετοχή επίσης του Ηρακλή Κηφισιάς και του Πανελλήνιου.

3 σχόλια

  • Comment Link MARK3 Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 19:34 posted by MARK3

    Αγαπητέ φίλε "Ένας....άλλος Ηρακλής" σου βγάζω το καπέλο!!! Δεν θα μπορούσες να διατυπώσεις καλύτερα τα τεκταινόμενα. Ας σπάσει πια αυτό το "απόστημα" του για να πας μπροστά πρέπει να πάρεις τα μόρια...για να σε επιλέξουν πρέπει να πας σε ομάδα με "όνομα". Ας αφυπνιστεί πια ο κόσμος του Volley. Τα ρόδα υπάρχουν και αλλού ...απλά καιρός είναι να κάνετε και καμιά βόλτα στα γήπεδα και όχι στην εύκολη λύση του ότι σας προτείνουν!!

  • Comment Link ο ....άλλος Ηρακλής Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 10:47 posted by ο ....άλλος Ηρακλής

    Θα ήθελα εν πρώτοις να διασαφηνίσω ότι δεν έχω καμιά πρόθεση με τις αναφορές μου να ασκήσω πολεμική στον σύλλογο του Ηρακλή Κ., ούτε να τον διασύρω.
    Ο σκοπός των γραφόμενων μου είναι η αλλαγή νοοτροπίας του συλλόγου, ώστε να μπορέσει να υπηρετεί ορθότερα τους σκοπούς της ίδρυσης του (βλέπε Τσίγκα).
    Όμως η τακτική που συνεχίζει να ακολουθεί τόσο στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα, όσο και στην γυναικεία ομάδα είναι πέρα ως πέρα λανθασμένες.
    Ο σύλλογος διαθέτει 150-200 εγγεγραμμένες αθλήτριες στις ακαδημίες του. Αντί λοιπόν να στελεχώνει τα αγωνιστικά του τμήματα κυρίως με παίκτριες προερχόμενες από τις ακαδημίες του, βγαίνει κάθε χρόνο με «τριμελείς επιτροπές» στο κυνήγι (5-7 τον αριθμόν) μετεγγραφών των καλύτερων αθλητριών της Αττικής (και όχι μόνο) για την «ενίσχυση» των αγωνιστικών τμημάτων του.
    Με την τακτική του αυτή και από το πλήθος των μετεγγραφών ουσιαστικά αυτοαναιρείται για την «καλή δουλειά» που διαφημίζει ότι γίνεται στις ακαδημίες του.
    Θα δώσω ένα παράδειγμα: Η πρωταθλήτρια ομάδα νεανίδων 2014-2015 διέθετε από μετεγγραφές:
    1 παίκτρια από Σητειακό (2014)
    1 παίκτρια από Κολλέγιο (2014)
    1 παίκτρια από Αργώ Βόλου (2014)
    1 παίκτρια από Άγιο Στέφανο (2014)
    1 παίκτρια από Πανελλήνιο (2013)
    1 παίκτρια από ΖΑΟΝ (2013)
    2 παίκτριες από Κτησιφώντα (2012)
    2 παίκτριες από Τυφώνα (2012)

    Πως λοιπόν μπορεί κανείς να πεισθεί ότι οι 10 από τις 12 αυτές παίκτριες (8 παίζουν και στην ομάδα των κορασίδων) με 1-3 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου;
    Στο βωμό μιας ειδεχθούς μοριολαγνίας και μοριοθηρίας ο σύλλογος κάνει ένα νοσηρό πρωταθλητισμό, με αλλεπάλληλες κάθε χρόνο μετεγγραφές, με «ειδικά κατασκευασμένες» αγωνιστικές δωδεκάδες (από 6-7 καλές μετεγγραφές, από ημέτερες αθλήτριες, από θυγατέρες κολλητών, ακόμα και από κορίτσια που δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους μπάλα βόλεϊ), αδιαφορώντας για την εξέλιξη των αθλητριών από τις ακαδημίες του ή αξιόλογων αθλητριών από παλαιότερες μετεγγραφές.
    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσωτερικές έριδες και συγκρούσεις μεταξύ γονιών, παικτριών, προπονητών και διοικούντων, οι οποίες έριδες και συγκρούσεις οδηγούν κάθε χρόνο στην απομάκρυνση των διαφωνούντων και στην μαζική φυγή.
    Η φετινή αγωνιστική ομάδα των κορασίδων χωρίς συνοχή από τις ετερόκλητες μετεγγραφές και διαιρεμένη από τον αθέμιτο ανταγωνισμό χάνει για πρώτη φορά μετά από 10 συνεχή χρόνια το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ.
    Όλα τα παραπάνω όμως δεν φαίνεται να πτοούν την διοίκηση και τους προπονητές. Δημιουργήθηκε μια «τριμελής!!! επιτροπή» και αναζητούνται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου (από άλλους συλλόγους βέβαια φτιαγμένες)παίκτριες γεννηθείσες το 1999 – 2001 για την στελέχωση της νέας «υπερομάδας» των κορασίδων, της νέας «υπό κατασκευή» πρωταθλήτριας.
    Χρυσοθήρες και μοριολάγνοι γονείς: ΣΠΕΥΣΑΤΕ!

  • Comment Link Ένας ......άλλος Ηρακλής Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 07:42 posted by Ένας ......άλλος Ηρακλής

    Πόση σοβαρότητα μπορεί να έχει αυτή η ανακοίνωση; Δύο πολλά υποσχόμενες νεαρές αθλήτριες της εθνικής ομάδας έφυγαν (...τρέχοντας). Άλλες τρεις έμπειρες αθλήτριες (επιπέδου Α1) την έκαναν με ....ελαφρά πηδηματάκια (μια μάλιστα για κατώτερη κατηγορία !!!). Και ο Σπύρος Χουντουμάδης, ο προπονητής που έφυγε; Και αυτός είχε μονοετές συμβόλαιο; Και οι πολύ αξιόλογες αθλήτριες Α. Σπανού και Κόνιαρη; Γιατί δεν γίνεται καμιά αναφορά ότι θα παραμείνουν; Διότι και για αυτές ακούγονται διάφορα.
    Δεν είθισται σε σοβαρούς συλλόγους να εκδίδονται ευχαριστήριες ανακοινώσεις για τους απερχόμενους αθλητές και προπονητές;
    Γιατί ο Ηρακλής Κ. δεν μπήκε στο κόπο να ευχαριστήσει για την προσφορά των απελθόντων;
    Και γιατί και οι απελθόντες δεν εξέδωσαν και αυτοί ευχαριστήριες ανακοινώσεις;
    Τελικά οι «κομψές» αναφορές για μονοετή συμβόλαια που «έληξαν» δεν πείθουν ιδιαίτερα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ