1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2018 13:25

Κακουράτου: «Συγκεντρωμένοι σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η έμπειρη και πολύ σταθερή λίμπερο της Άρτεμις Κορυδαλλού, Ξένια Κακουράτου, υποστήριξε για τον σημερινό αγώνα με τον Βύρωνα:
«Είναι ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι μας ώστε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας..

Ο Βύρωνας είναι μια μαχητική ομάδα και θέλει προσοχή όπως όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε δει αρκετές ανατροπές.»
Διαβάστηκε 325 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Επιστροφή Κακουράτου στον Πανναξιακό
    Την επιστροφή της λίμπερο Ξένιας Κακουράτου ανακοίνωσε ο Πανναξιακός.Η 25 χρονη λίμπερο που γυρίζει για τρίτη φορά (2012-14, 2016-17) στον νησιωτικό σύλλογο και πέρυσι αγωνίστηκε στην Άρτεμις Κορυδαλλού, αναμένεται να βοηθήσει αποτελεσματικά στην άμυνα την ομάδα του Κωστακόπουλου ενώ η ανακοίνωση του ΠΑΟΝ αναφέρει:
  • Άρτεμις: «Έδεσε» με Τουλγαρίδου την άμυνα της
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από την Άρτεμις Κορυδαλλού, καθώς ανακοίνωσε την Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η 20 χρονη ταλαντούχα λίμπερο που έμεινε ελεύθερη από το Μαρκόπουλο, θα αντικαταστήσει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League, την έμπειρη Ξένια Κακουράτου που αποχωρεί από το σύλλογο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ