1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2018 01:38

Άρτεμις: «Έδεσε» με Τουλγαρίδου την άμυνα της

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από την Άρτεμις Κορυδαλλού, καθώς ανακοίνωσε την Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η 20 χρονη ταλαντούχα λίμπερο που έμεινε ελεύθερη από το Μαρκόπουλο, θα αντικαταστήσει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League, την έμπειρη Ξένια Κακουράτου που αποχωρεί από το σύλλογο.
Η ανακοίνωση του συλλόγου του Κορυδαλλού για την Τουλγαρίδου αναφέρει:

«Η Τουλγαρίδου Ευαγγελία θα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει την Ξενια Κακουράτου στη νευραλγική θέση του λίμπερο και μαζί με την Μαριαννα Παπαδιώτη,θα αποτελέσουν το δίδυμο που θα στηρίξει τα μετόπισθεν της Αρτεμις στην Pre League.

Η 20χρονη αθλήτρια γεννήθηκε στις 24.03.1998.Το 2008 ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μαρκόπουλου και απο το 2015 μέχρι και φέτος αγωνίστηκε στο γυναικείο τμήμα.

Το 2017 διακρίθηκε σαν το καλύτερο λίμπερο στο πρωταθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΑΑ και καλύτερο λίμπερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων .
Ενώ το 2018 καλύτερο λίμπερο στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΑΑ.Η Ευαγγελία σπουδάζει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Φαρμακευτικής.

Η διοίκηση της Αρτεμις  καλωσορίζει με χαρά την νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια και της εύχεται να έχει υγεία για να μπορέσουν από κοινού να κατακτήσουν τους στόχους που έχουν στη νέα αγωνιστική χρονιά.

Καλώς ήρθες Ευαγγελία!»

Σχετικά άρθρα

  • ‘Αρτεμις Κορυδαλλού: Επιθετική ενίσχυση με Ειρήνη Κακλαμάνου
    Μετά την ανανέωση με την κεντρική Χαρά Κανταρτζή, και την απόκτηση της νεαρής 15 χρονης (γεν.2008) πασαδόρου, Σμαράγδας Παρασκευοπούλου, η Άρτεμις Κορυδαλλού ανακοίνωσε την Ειρήνη Κακλαμάνου.
  • Περίπατος για τη Λαμία κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού
    Ο ΑΟ Λαμίας 2013 επικράτησε με περίπατο στο «Χαλκιοπούλειο» της νεανικής Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-0 σετ και πέτυχε το πρώτο τoυ φετινό τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Pre League.
  • Σαραντέας: «Να αφήσουμε τις δάφνες της περασμένης τριετίας»
    Απογοητευμένος όχι τόσο από την ήττα αλλά από τη συνολική εμφάνιση της Άρτεμις Κορυδαλλού, στην πρεμιέρα της Πρι Λιγκ κόντρα στο Ναύαρχο Βότση με 3-0, εμφανίστηκε σε ανάρτηση του για το ματς ο Γιώργος Σαραντέας.
  • Η Άρτεμις Κορυδαλλού έχασε τον «πρόεδρο» της Τάκη Σπυριδάκη (Vd)
    Την απώλεια του προέδρου της, Τακη Σπυριδάκη, θρηνεί η Άρτεμις Κορυδαλλού.Ναι καλά διαβάσατε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος που έφυγε χθές από κοντά μας σε ηλικία 61 ετών,νικημένος από την επάρατη νόσο, ήταν ο κινηματογραφικός πρόεδρος του συλλόγου για τις ανάγκες της ταινίας «Αμόρε Μίο» που γυρίστηκε στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, το 2015.
  • Η Κατερίνα Ντούνη στην 'Αρτεμις Κορυδαλλού
    Η Κατερίνα Ντούνη είναι μια ακόμη ταλαντούχα αθλήτρια που θα στελεχώσει το νεανικό ρόστερ της Άρτεμις Κορυδαλλού τη νέα σεζόν στην Πρι Λιγκ. Η 19 χρονη αθλήτρια  (1μ80) θα αποτελέσει την τέταρτη κεντρική του συλλόγου, ο οποίος με ανακοίνωση του αναφέρει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ