1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2018 16:44

Εκπληκτική Άρτεμις με σόου Τσελεπή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πολύ ανώτερη η Άρτεμις Κορυδαλλού επικράτησε 3-0 του Βύρωνα για την 15η αγωνιστική του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι το μεγάλο φαβορί ανόδου για την Pre League, ένα μήνα πριν αρχίσουν τα προγραμματισμένα πλει οφ του ομίλου.

Οι παίκτριες του Γιώργου Σαραντέα έδωσαν ένα πραγματικό ρεσιτάλ. Πίεσαν ασφυκτικά στο σέρβις, «χάλασαν» εύκολα την υποδοχή του Βύρωνα, είχαν αποτελεσματικό μπλοκ και μια επίθεση που έβγαζε «φωτιές» με αιχμή την διαγώνια, Γωργία Τσελεπή, που ήταν ασταμάτητη και «σφυροκοπούσε» συνεχώς την ομάδα του Δήμου Κυριαζή.

Οι γηπεδούχες κατέκτησαν εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-18 και 25-17. Στο τρίτο είχαμε αγώνα καθώς ο Βύρωνας βελτιώθηκε στην υποδοχή, βρήκε λύσεις στην επίθεση με την Σκαρπέτη, Βλασερού, και από το σέρβις της Αντουβά, ισοφάρισε σε 16-16, από 14-11 αλλά μέχρι εκεί.

Η Άρτεμις ανέβασε την απόδοση της και αμέσως ξέφυγε με 21-16 και τελείωσε το σετ με 25-21 και 3-0, το οποίο ήταν το τελευταίο εντός έδρας για την κανονική περίοδο αφου ακολουθεί 15μερη διακοπή (λογω ρεπό και ματαίωση του ματς με τον Κύδωνα Χανίων) και επαναφορά την τελευταία αγωνιστική στο Λουτράκι με τον Ποσειδώνα.

Από τις νικήτριες που έπαιξαν χωρίς την πρώτη τους σκορερ, Μαρία Αποστολάκη, ξεχώρισαν ακόμη Τέζα, Μπολάνο, Ευθυμιοπούλου.

Τα σετ: 25-18, 25-17, 25-21

Άρτεμις (Σαραντέας): Τέζα, Ευθυμιοπούλου, Τσελεπή, Λουκά, Κασδοβασίλη, Καλλή, Κακουράτου (λ), Μπολάνο, Μιχελάκου, Μανίκα, Αναστασιάδη, Παπαδιώτη (λ)

Βύρωνας (Κυριαζής): Αντουβά, Ζώρζου, Κτιστάκη, Βλασερού, Γκιόρε, Σκαρπέτη, Παπαδοπούλου (λ) Πασσά, Λαπάκοβα, Νυδριώτη(λ)

Διαβάστηκε 586 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ