1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2021 17:04

'Αρτεμις Κορυδαλλού: Με Παναγιώτη Ζουπάνο στον πάγκο και πρόεδρο Γιώργο Σαραντέα

Ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες προετοιμασία και η γυναικεία ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού με νέο κόουτς στην κατηγορία, τον Παναγιώτη Ζουπάνο.

Ο καινούργιος προπονητής που εργάζεται πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, και έχει βοηθήσει στην ανάδειξη πολλών ταλαντούχων παικτριών, και ήταν επίσης για πολλά έτη συνεργάτης του Γιώργου Σαραντέα στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, από φέτος διαδέχτηκε το ιδρυτικό στέλεχος της ομάδας του Κορυδαλλού, το οποίο ανέλαβε και επίσημα την προεδρεία της Άρτεμις, μετά τις αρχαιρεσίες του περασμένου Ιουλίου.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν 12 από τις 14 αθλήτριες που αποτελούν το φετινό ρόστερ, το οποίο συμμετέχει στον Β’ όμιλο της Πρι Λιγκ. Όπως ανακοίνωσε η Άρτεμις, πριν την πρώτη συγκέντρωση έγιναν τα υποχρεωτικά τεστ πρωτοκόλλου υγείας για το covid, ενω θα ακολουθήσουν οι βιοχημικές εξετάσεις για την αξιολόγηση των αθλητριών, ενόψει της δίμηνης προετοιμασίας που τις περιμένει. 

Τέλος απούσα από την φετινή προετοιμασία και τον πρώτο γύρο του νέου πρωταθλήματος της Πρι Λιγκ, θα είναι η 21 χρονη (1μ88) ακραία-διαγώνια, Χριστίνα Λουκά που θα ταξιδέψει  στην Ολλανδία για σπουδές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ