1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2020 20:12

Πρι Λιγκ: Επίκινδυνη έξοδος της ΑΕΚ στο Αιγάλεω, ντέρμπι παραμονής στην Κόρινθο

Σε δύο δόσεις γίνεται η 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Την αυλαία ανοίγει το Σάββατο η αναμέτρηση των Βριλησσίων με την Λαμία. Για τις γηπεδούχες που προέρχονται από τέσσερεις σερί ήττες, το παιχνίδι είναι μονόδρομος, ώστε να μπορέσουν να ανακάμψουν βαθμολογικά και να ξεφύγουν από την όγδοη θέση. Από την άλλη η Λαμία θα επιδιώξει ένα ακόμη διπλό εκτός έδρας για να παραμείνει σταθερά στην τέταρτη θέση.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στο Ζηρίνειο ο τρίτος και πολύ σταθερός ΖΑΟΝ υποδέχεται του Μακεδόνες Αξιού. Η ομάδα της Κηφισιάς που έχει 5/5, φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί του και να κρατήσει την τρίτη θέση. Από την άλλη οι Μακεδόνες που κατεβαίνουν να παίξουν μετά από δυο σερί ήττες, έχουν δύσκολη αποστολή στο κλειστό της Κηφισιάς, θα παλέψουν ομως για ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους απομακρύνει απο την ζώνη των πλέι άουτ. Στον πρώτο γύρο οι Μακεδόνες ειχαν επικρατήσει με 3-2 στα Κύμινα.

Πολύ μεγάλο ντέρμπι ουραγών στην Κόρινθο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Άρτεμις Κορυδαλλού. Οι γηπεδούχες που νίκησαν τη ΧΑΝΘ στην έδρα τους, θέλουν δεύτερο τρίποντο για να αφήσουν πέντε πόντους πίσω την ομάδα του Κορυδαλλού και να πάρουν μέρος στα πλέι άουτ. Από την άλλη η ουραγός Άρτεμις που στο πρώτο γύρο είχε νικήσει με 3-1, είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για ένα καλό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει να ξεκολλήσει από την ουρά και να ελπίζει στα πλέι οφ.

Την Κυριακή την σκυτάλη παίρνουν οι πρωτοπόροι. Η ΑΕΚ με τον αέρα της κορυφής μετά από τις δυο νίκες κόντρα στις Αμαζόνες, κατεβαίνει στην δύσκολη έδρα του Αιγάλεω με στόχο ένα ακόμη τρίποντο που θα διευρύνει το σπουδαίο σερί των 11 νικών που έχει και θα την φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Από την άλλη το μαχητικότατο Αιγάλεω που μετράει έξι ματς σε τάι μπρέικ και προέρχεται απο μεγάλο διπλό στα Κύμινα με τους Μακεδόνες, θα παίξει χωρίς άγχος αλλά με πολύ πάθος κόντρα στην πρωτοπόρο, και ότι προκύψει.

Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξουν οι Αμαζόνες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα της Ερυθραίας υποδέχεται τον αδύναμο εκτός έδρας Βότση με στόχο να πάρουν το τρίποντο που θα της κρατήσει πλέον στην δεύτερη θέση και σε απόσταση δύο πόντων από την ΑΕΚ.

Τέλος η έκτη ΧΑΝΘ υποδέχεται στην έδρα της τον απρόβλεπτο Πανιώνιο.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την ήττα στην Κόρινθο, θελει και πάλι να γυρίσει στις νίκες , ωστε να μπορέσει να μπει στην πεντάδα και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του Αιγάλεω με την ΑΕΚ. Από την άλλη ο Πανιώνιος θα κυνηγήσει ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσει να παραμείνει εκτός της ζώνης των πλέι άουτ.

 Το προγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Ζηρίνειο 17.30: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μαύρος, Γραμματεία: Χίλιου, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Κοσμόπουλος, Τσίτσικας Ν..

Βριλησσίων 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Ο. Λαμίας 2013
Διαιτητές: Βελώνης, Χαμπιλού, Γραμματεία: Δένδη, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Κορίνθου 19.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Α.Γ.Σ. Άρτεμις,

Διαιτητές: Κτενάς, Κουρτανίδης, Γραμματεία: Πατούχου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Στ. Καλαϊτζής 16.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Μαρκάτης, Γραμματεία: Κολλάρου, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Στ. Βενέτης 17.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Ονόπας, Λιάκου, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ., Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Μ. Τσικίνας 18.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Δημητρίου, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Βαθμολογία (14η αγωνιστική)

  1. ΑΕΚ (39-6) 38
    2. Αμαζόνες (36-11) 36
    3. ΖΑΟΝ (36-18) 31
    4. ΑΟ Λαμίας (31-21) 27
    5. ΑΟ Αιγάλεω (29-30) 22
    6. ΧΑΝΘ (24-29) 20
    7. Πανιώνιος (23-29) 15
    8. ΦΟ Βριλησσίων (21-31) 15
    9. ΑΣ Μακεδόνες (24-33) 15
    10. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση (21-34) 12
    11. ΑΣΠ Κόρινθος (17-35) 10
    12. ΑΓΣ Άρτεμις (14-38) 8

 

Φωτό Δημητρης Αντωνάκης

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ