1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2021 14:36

Pre League: Μερακλή και Τζαφέρη στην Άρτεμις Κορυδαλλού

Δύο σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες για τη νέα σεζόν στην Πρι λιγκ, ανακοίνωσε η Άρτεμις Κορυδαλλού. Πρόκειται για τις Μαρία-Νεκταρία Μερακλή και την Έλενα Τζαφέρη. Η πρώτη είναι 18 χρονών έχει ύψος 1μ92 και αγωνίζεται διαγώνια ενώ η δεύτερη είναι 19 έχει ύψος 1μ67, και παίζει στη θέση της λίμπερο.

 Αρχικά η ανακοίνωση για την Μερακλή αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τη νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Μερακλή Μαρία Νεκταρία.

Η Μαριέττα που είναι γεννημένη το 2003, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιου.Αθλήτρια που ξεκίνησε και εξελίχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις Κορασίδες και τις Νεανίδες του Συλλόγου, ανοίγει τα φτερά της για τη Γυναικεία Pre League και την Άρτεμις Κορυδαλλού.

Ευχαριστούμε τον ΟΣΦΠ και ιδιαίτερα τον κύριο Μανώλη Τσιρογιάννη για την άψογη συνεργασία και βέβαια τους γονείς και την αθλήτρια για την εμπιστοσύνη στον τρόπο της δουλειάς μας. Μαριεττα καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε να έχεις μια πλούσια χρόνια σε εμπειρίες με υγεία πάνω από όλα.»

Η ανακοίνωση για την Τζαφέρη επισημαίνει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τη νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Τζαφέρη Ελενα. Η Έλενα που είναι γεννημένη το 2002, έχει υψος 1.67 και αγωνίζεται στη θέση του libero. Αθλήτρια που ξεκίνησε και εξελίχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μετά το περασμα της απο τις Κορασίδες και τις Νεανίδες του Συλλόγου, θα ενώσει τις δυνάμεις της με τα υπόλοιπα κορίτσια στη Γυναικεία Pre League και την Άρτεμις Κορυδαλλού.

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟ και ιδιαίτερα τους κυρίους Τάκη Μαλακατέ και Αποστόλη Οικονόμου για την άψογη συνεργασία. Έλενα καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε να εχεις μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απο όλα.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ