1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων (54)

Ο Μίλωνας θα παίξει για πρώτη φορά στην Volley League γυναικών και ήδη ξεκίνησε τον προγραμματισμό του.
Ο αρχιτέκτονας της ανόδου, Γιώργος Δεναξάς δήλωσε στο Volleynews.gr για το επίτευγμα του συλλόγου της Ν. Σμύρνης:
Ένας ψυχωμένος Μίλωνας οπου το μάτι των παικτριών του «γυάλιζε», κατάφερε να κάνει «μπρέικ» με 1-3 (22-25, 18-25, 25-22, 20-25) στον τρίτο τελικό ανόδου της Πρι Λιγκ (2-1 νίκες), στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας, με αντίπαλο τις Αμαζονες, και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Volley League Γυναικών. Επίσης για πρώτη φορά η Ν. Σμύρνη θα χει δύο ομάδες(πρωταθλητής Πανιώνιος) στη μεγάλη καηγορία
Aμαζόνες και Μίλωνας μετρούν αντίστροφα για τον μεταξύ τους τρίτο τελικό πλέι οφ , το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο «Στέλιος Καλαϊτζής», ο οποίος θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Volley League γυναικών (το πρώτο το έχει κατακτήσει ο πρωταθλητής Πανιώνιος).
Mε όπλο το σερβίς που σημαίνει 11 άσσους, ο ανώτερος Μίλωνας λύγισε με 3-1 ( 25-10, 22-25, 25-18, 25-16) τις Αμαζόνες στον δεύτερο τελικό πλέι οφ ανόδου της Πρι Λιγκ, ισοφάρισε τη σειρά σε «1-1» και πλέον όλα θα κριθούν σε τρίτο και τελευταίο ματς την Μ. Τετάρτη (1/5) στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας.
Την δύναμη της έδρας τους εκμεταλλεύτηκαν οι Αμαζόνες στην πρεμιέρα των τελικών ανόδου της Pre League Γυναικών και επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ του Μίλωνα.
Το εισιτήριο για την Volley League Γυναικών θα διεκδικήσουν οι Αμαζόνες και ο Μίλωνας, οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς των πλέι οφ της Pre League.
Συνεχίζονται  το Σάββατο 6/4 τα πλέι οφ για τις θέσεις 2-5 στην Πρι Λιγκ Γυναικων με τις ρεβανς των ημιτελικών σε Ερυθραία και Καλαμάτα. Πρεμιέρα έχουμε και στα πλέι άουτ για θέσεις 9-12 με τομ Πορφύρα να υποδέχεται τον Βότση ενω το αλλο ζευγάρι Κόρινθος- Αιγάλεω θα ξεκινήσει στις 10/4.
Η Νέα Σμύρνη θα είναι του χρόνου η πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ, αφού μετά τον Μίλωνα στην Volley League ανδρών και του Πανιωνίου στην  Volley League γυναικών, διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες ο Μίλωνας στις γυναίκες και ο Πανιώνιος στους άνδρες.
Το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς ανόδου της Pre League γυναικών πήραν οι Αμαζόνες και ο Μίλωνας.
Σελίδα 1 από 4

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ