1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2013 22:53

Ξεκίνησε με όνειρα ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων (φωτό - video)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/AGSI/2013-14/prwti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/AGSI/2013-14/prwti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/8) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων  που για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.


Διοίκηση και τεχνική ηγεσία καλωσόρισαν τις αθλήτριες και πλέον, ξεκίνησε η σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όλες οι αθλήτριες βρίσκονται στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Ζαρκαλή, ο οποίος έχει καταρτίσει το πρόγραμμα για τις 2 πρώτες εβδομάδες. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο και περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, θα γίνει στο ΕΑΝΚΙ.

Το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν και τα νέα αποκτήματα του συλλόγου. Ο λόγος για την Λία Λεωνιδάκη που αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την Νικολέττα Καραφουλίδου από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την Αθανασία Εζινέλη από το ΔΑΣΩ, την Νάντια Μωραϊτίδου από τον Ηρακλή Κηφισιάς, την Γιολάντα Τσαβδάρη από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, την Σάντυ Τσελίκη από τους Τράχωνες Αλίμου και την Ειρήνη Αθανασοπούλου απο τον Ηρακλή Ιωαννίνων


Ο ΑΓΣΙ έχει κλείσει και τα δυο πρώτα φιλικά και θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, και την ΑΕΚ στις 22 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Media

Σχετικά άρθρα

  • Ένα βήμα πιο κοντά στην Α2 ο Πιερικός
    Ο Πιερικός έκανε το 2Χ2 στο τουρνουά ανόδου στην Α2 Ανδρών που διεξάγεται στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Σαρρή νίκησε με 3-0 σετ τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και διπλασίασε τις νίκες της στη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται, την Πέμπτη 10/5 ο Έβρος Σουφλίου που συμμετείχε στο τουρνουά, ενημέρωσε για την αποχώρησή του.
  • Η Τσελίκη στον ΑΓΣΙ
    Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΓΣΙ συνεχίζεται, καθώς μετά την απόκτηση της Λίας Λεωνιδάκη, της Νικολέττας Καραφοουλίδου και της Νάντιας Μωραϊτίδου, η Γιαννιώτικη ομάδα ανακοινώσε την απόκτηση της 21χρονης (26.9.1992), ύψους 1,70,  πασαδόρου, Κυριακής Τσελίκη, από τους Τράχωνες Αλίμου.


  • «Δικαιούμασταν την άνοδο» (video)
    Ο προπονητής του ΑΓΣΙ, Βασίλης Θεοδωράκης μίλησε για την άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Α2 και τους στόχους για τη νέα χρονιά.
  • Οδηγεί την κούρσα ο ΑΓΣΙ (video)
    Την 5η συνεχόμενη νίκη του στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ πήρε ο ΑΓΣΙ στην Πρέβεζα απέναντι στον Φιλαθλητικό και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας.
  • Την παραμονή πανηγυρίζουν στα Γιάννενα
    Έναν βαθμό ήθελε ο ΑΓΣΙ για να πανηγυρίσει την παραμονή του στην Α2 ανδρών και δεν μπορούσε να μην τον πάρει, παρότι τελικά δεν χρειάστηκε. Ο ομάδα του Βασίλη Θεοδωράκη νίκησε εκτός τον Πιερικό με 3-1 (25-22, 35-33, 19-25, 25-22), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ