1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2013 14:21

Ξεκίνησαν οι γυναίκες της Αγίας Παρασκευής (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/AG-PARASKEUH/2013-14/prwth folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/AG-PARASKEUH/2013-14/prwth/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, η γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 27 Αυγούστου  την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της, με μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν.
Διοίκηση, προπονητής και τεχνικό επιτελείο, καλωσόρισαν τις παίκτριες στην ομάδα και τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία! Ο Μανώλης Καλημεράκης που θα είναι φέτος ο νέος προπονητής της ομάδας, έδωσε τις πρώτες οδηγίες και το πρόγραμμα προπονήσεων που θα ακολουθήσουν οι κοπέλες.

Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό μεταξύ των παικτριών, οι οποίες άρχισαν να γνωρίζονται, ενώ δεν έλειψαν και τα πρώτα πειράγματα. Η υψηλή θερμοκρασία δε στάθηκε εμπόδιο στις παίκτριες του συλλόγου, οι οποίες, αν και μπήκαν από νωρίς στα βαθιά, έδειξαν ότι ξέρουν καλό κολύμπι.

Όλες οι παίκτριες έδωσαν το παρόν στην έναρξη της προετοιμασίας κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε πιο εντατικούς ρυθμούς, πάντα με την ίδια φιλοσοφία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ