1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-07-2013 21:54

Η Τσελίκη στον ΑΓΣΙ

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΓΣΙ συνεχίζεται, καθώς μετά την απόκτηση της Λίας Λεωνιδάκη, της Νικολέττας Καραφοουλίδου και της Νάντιας Μωραϊτίδου, η Γιαννιώτικη ομάδα ανακοινώσε την απόκτηση της 21χρονης (26.9.1992), ύψους 1,70,  πασαδόρου, Κυριακής Τσελίκη, από τους Τράχωνες Αλίμου.



Η 21χρονη αθλήτρια σε δηλώσεις της τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη που του χρόνου θα αγωνίζομαι σε μία ομάδα σαν τον ΑΓΣΙ, η οποία έχει στόχο να κάνει μία καλή πορεία και να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στην Α2. Θέλω να ευχαριστήσω τον νέο μου προπονητή που με εμπιστεύτηκε, τον κ. Σκούρα όπως και όλους τους ανθρώπους του ΑΓΣΙ, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων μου έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία».

Σχετικά άρθρα

  • Ένα βήμα πιο κοντά στην Α2 ο Πιερικός
    Ο Πιερικός έκανε το 2Χ2 στο τουρνουά ανόδου στην Α2 Ανδρών που διεξάγεται στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Σαρρή νίκησε με 3-0 σετ τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και διπλασίασε τις νίκες της στη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται, την Πέμπτη 10/5 ο Έβρος Σουφλίου που συμμετείχε στο τουρνουά, ενημέρωσε για την αποχώρησή του.
  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΓΣΙ
    Από σήμερα ξεκινούν και επισήμως την λειτουργία τους οι Ακαδημίες βόλεϊ του ΑΓΣΙ. Παιδιά από 4 ετών και πάνω μπορούν από σήμερα να εγγράφονται στο σύλλογο, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας.
  • Ξεκίνησε με όνειρα ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων (φωτό - video)
    Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/8) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων  που για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

  • Πήρε Τσαβδάρη ο ΑΓΣΙ
    Ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων πραγματοποίησε την πέμπτη του φετινή μεταγραφήενόψει της νέας σεζόν στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, αποκτώντας την νεαρή και ταλαντούχα πασαδόρο, Γιολάντα Τσαβδάρη.
  • Νίκη για τους παμπαίδες της ΦΕΙ
    Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Β’ γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε η Φιλαθλητική Ένωση Ιωαννίνων, κερδίζοντας τους αντίστοιχους παμπαίδες της ΑΓΣΙωαννίνων με 3-0.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ