1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2023 16:10

ΓΣ Πετρούπολης: Δυνατό κέντρο με Σοφία Μπούσια

 Την ενίσχυση της στο κέντρο  με την έμπειρη Σοφία Μπούσια, ανακοίνωσε ο ΓΣ Πετρούπολης που αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών. Για την 29 χρονη Λαρισινή κεντρική (1μ81) που προέρχεται απο εκπληκτική χρονιά με την νταμπλούχο Ένωση Ιλίου στην Β' εθνική ΕΣΠΕΔΑ,και αργότερα ανέβηκε στην Α2, έχει περάσει δύο φορές απο ΑΕΚ,  Μακεδονες Αξιού, Σταυρούπολή, ΜΕΝΤ, Ελασσόνα, ΕΑΛ, αναφέρει στην ανακοίνωση για την έμπειρη μπλοκέρ.

"Ο Γ.Σ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, στο Γυναικειο Τμ., με την αθλήτρια Σοφία Μπούσια. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες !!!

 Η δήλωση της αθλήτριας για την έναρξη της συνεργασιας:

«Είναι χαρά μου και τιμή μου που θα αγωνιστώ με την ομάδα του Γ.Σ Πετρούπολης την επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Έτσι και εγω με τη σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει. Καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις αθλήτριες και χωρίς τραυματισμούς!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ