1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2023 22:23

Ηρακλής Κηφισιάς: Μετά απο 16 χρόνια με Ανγκούλο διαγώνια για την άνοδο

Μετά από 16 χρόνια επέστρεψε στον Ηρακλή Κηφισιάς η Τζεσικα Ανγκούλο. Η πολύπειρη πλέον Κολομβιανή διαγώνια (1μ87) συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου να επιστρέψει στο Ζηρίνειο (τελευταία σεζόν 2006-2007) και να τον ενισχύσει σημαντικά στην προσπάθεια του για άνοδο από την Α2 στην Πρι Λιγκ.

Για την Ανγκούλο που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Απολλώνιο, Κερατέα, ‘Ενωση Βύρωνα, Κύπρο και πέρυσι στην Κόρινθο, αναφέρει:

Η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Jessica Angulo. Η Κολομβιανή αθλήτρια είναι παλιά γνώριμη στο Ζηρίνειο καθώς έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με την φανέλα του συλλόγου και με χαρά την καλωσορίζουμε πίσω.Η νέα διαγώνιος ανέφερε : " Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς, ομάδα με την οποία έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στην ομάδα μας".

Καλή αρχή !

 

Ρόστερ Ηρακλή Κηφισιάς

Πασαδόροι: Κοντούδη, Ζαγαλίκη


Κεντρικές: Παπαγιαννοπούλου, Γράβαρη, Θάνου

Διαγώνιες: Τζέσικα Ανγκούλο (Κολομβία)

Ακραίες: Παρισάκη, Σαρακατσάνη, Αργυροπούλου, Γκέκοβιτς

Λίμπερο: Κοκίου, Γκιαούρη

Προπονητής Κώστας Ταμπουρατζής

 

Σχετικά άρθρα

  • Στον Ηρακλή Κηφισιάς η Σκαρλάτου
    Την κεντρική Ελισάβετ Σκαρλάτου ανακοίνωσε ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η 20 χρονη παίκτρια (1μ87) αγωνίστηκε πέρυσι στους Θρακομακεδόνες ενώ εχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Ραφήνας, Αγ. Παρασκευής και ΑΕΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ