1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2019 21:26

Εύσημα Καλημεράκη για το πάθος των παικτριών της Πετρούπολης

Εξαιρετικό κλίμα υπάρχει στη γυναικεία ομάδα της Πετρούπολης για την νίκη-ανατροπή με 3-2, αν και έχανε 0-2 από την Αγ. Παρασκευή στο πλαίσιο του Α’ ομίλου της Α2 γυναικών αλλά και ενόψει του επόμενου ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειo την Κυριακή.
Ο προπονητής του συλλόγου, Μανώλης Καλημεράκης, απέδωσε τα εύσημα στις αθλήτριες του με την παρακάτω δήλωση:

«Μέσα από ήττα, νίκη. αλλά και δύσκολες ανατροπές, όταν όλα είναι εις βάρος σου, όταν δεν είσαι στην καλύτερη  σου μέρα, αλλά καταφέρνεις και ανατρέπεις την κατάσταση και τελικά κερδίζεις.μέσα απο τέτοιες δύσκολες συνθήκες όπου δείχνεις θέληση, πάθος, άρνηση να ηττηθείς κάτω απο τέτοιες συνθήκες που τις μετατρέπεις υπέρ σου τελικά, φτιάχνονται οι ΟΜΑΔΕΣ με "χαρακτήρα" ΝΙΚΗΤΗ.Μόνο χαρούμενος και υπερήφανος μπορώ να είμαι που συνεργάζομαι με αυτά το κορίτσια κι αυτή την Ομάδα με το "Ο" κεφαλαίο....Συγχαρητήρια και στην ομάδα της ΑΕΑΠ για το όμορφο,  χορταστικό βόλλεϋ 2,5 ωρών, που προσφέραμε στους φιλάθλους..Προχωράμε.»

Σχετικά άρθρα

  • ΓΣ Πετρούπολης: Δυνατό κέντρο με Σοφία Μπούσια
     Την ενίσχυση της στο κέντρο  με την έμπειρη Σοφία Μπούσια, ανακοίνωσε ο ΓΣ Πετρούπολης που αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών. Για την 29 χρονη Λαρισινή κεντρική (1μ81) που προέρχεται απο εκπληκτική χρονιά με την νταμπλούχο Ένωση Ιλίου στην Β' εθνική ΕΣΠΕΔΑ,και αργότερα ανέβηκε στην Α2, έχει περάσει δύο φορές απο ΑΕΚ,  Μακεδονες Αξιού, Σταυρούπολή, ΜΕΝΤ, Ελασσόνα, ΕΑΛ, αναφέρει στην ανακοίνωση για την έμπειρη μπλοκέρ.
  • Α2 γυναικών: Παρελθόν απο την Πετρούπολη ο Μάνος Καλημεράκης
    Παρελθόν αποτελεί από τον ΓΣ Πετρούπολης ο Μάνος Καλημεράκης. Ο έμπειρος προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με την αθηναϊκή ομάδα την οποία είχε αναλάβει από το περασμένο καλοκαίρι.
  • Νέος προπονητής στον ΓΣ Πετρούπολης ο Μανώλης Καλημεράκης
    Ο Μανώλης Καλημεράκης θα είναι ο διάδοχος της Αγγελικής Γεωργοπούλου στον πάγκο της Πετρούπολης στην Α2 γυναικών.
  • ΕΣΠΕΔΑ: 6χ6 για την Πετρούπολη, νίκη και για τον Μίλωνα
    Στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Β΄εθνικής Ανδρών ΕΣΠΕΔΑ με τρεις βαθμούς διαφορά έμεινε ο ΓΣ Πετρούπολης ύστερα απο το εκτός έδρας τρίποντο που πηρε στο Κερατσίνι με τον Ιάσωνα για την έκτη αγωνιστική. Ακολουθεί ο Μίλωνας με ένα παιχνίδι λιγότερο.
  • Απονομή κυπέλλου στον Απόλλωνα Καλαμάτας
    Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει η Σάββατιάτικη πρεμιέρα στην Α2 γυναικών για τον νεοφώτιστο Απολλωνα Καλαμάτας ο οποίος θα υποδεχτεί την Πετρούπολη (18.00) για τον Νότιο όμιλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ