1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-07-2023 15:53

'Ενωση Ιλίου: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη νεοφώτιστη Ένωση Ιλίου στην Α2 γυναικών με την απόκτηση της 30 χρονης (1μ75) ακραίας Μαντώ Φαλέγκα (φωτο) και των κεντρικών Ιωάννας Εικοσπεντίδου (27 χρ, 1μ78) και Ματίνας Πανοπούλου.(29 χρ, 1μ83)

Η ανακοίνωση για Μαντώ Φαλέγκα

 «Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την  έμπειρη ακραία Μαντώ Φαλέγκα η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της Α2 την σεζόν 2023-2024.

Η Μαντώ έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα, την Volleyleague με τον Αίαντα Ευόσμου και τους Μακεδόνες Αξιού. Με τους Μακεδόνες Αξιού αγωνίστηκε πέρυσι στην Preleague, ενώ για την ίδια κατηγορία έχει φορέσει και την φανέλα της Λαμίας.

Την φετινή σεζόν η Μαντώ θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας μας, που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2.

Ευχόμαστε στην Μαντώ υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας!»

Η ανακοίνωση για την έμπειρη Ιωάννα Εικοσπεντίδου

¨¨Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κεντρική αθλήτρια και αρχηγό της ομάδας μας στην ιστορική άνοδο στην Α2 ,Ιωάννα Εικοσπεντίδου, η οποία θα συνεχίσει και φέτος να καρφώνει για την ομάδα μας στην Α2.

Η Ιωάννα παρά την άτυχη στιγμή του τραυματισμού της την περυσινή αγωνιστική σεζόν, επιστρέφει δυνατά και θα ενισχύσει την ομάδα του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ θα αποτελέσει ένα ακόμη ισχυρό χαρτί στα χέρια του προπονητή μας Βασίλη Μανθάτη.

Ευχόμαστε στην Ιωάννα υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας!

Η ανακοίνωση για Ματίνα Πανοπούλου

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κεντρική Ματίνα Πανοπούλου, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του συλλόγου μας την σεζόν 2023-2024 στο πρωτάθλημα της Α2.Η Ματίνα είναι ένα δικό μας παιδί που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ένωσης Ιλίου και επιστρέφει φέτος στην οικογένειά μας, στην προσπάθεια της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.

Η Ματίνα στην ως τώρα καριέρα της έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Pre League με την ΑΕΚ (2019-2020), ενώ στην ίδια διοργάνωση έχει συμμετάσχει και με τον Γ.Σ. Πετρούπολης, όπως και με την ομάδα της Λαμίας. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Θρίαμβο Χ. στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ευχόμαστε  στην Ματίνα υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας.»

Το μέχρι τωρα ρόστερ της Ένωσης

Πασαδόροι: Μαριάννα Ανυφαντή, Ελένη Ανδριώτη

Ακραίες: Δήμητρα Παυλίδου, Νίκη Δημητροπούλου, Μαντώ Φαλέγκα

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη,

Κεντρικές: Ναντίνα Σερέτη, Ιωάννα Εικοσπεντίδου, Ματίνα Παπαδοπούλου

Λιμπερο: Αναστασία Καραγιαννίδη, Ιωάννα Βασιλοπούλου

Προπονητής: Βασίλης Μανθάτης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ