1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2023 15:33

Ηρακλής Κηφισιάς: Ανανέωσε με Κοκίου, Παρισάκη, Παπαγιαννοπούλου

Μετά την ανακοίνωση του προπονητικού επιτελείου (Ταμπουρατζή, Βαρατάση, Κρέτση) η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς ξεκίνησε το χορό των ανακοινώσεων.

  Η ανακοίνωση για Τόνια Κοκίου

Με χαρά ανακοινώνουμε την παραμονή της Τόνιας Κοκίου στην ομάδα μας. Το έμπειρο λίμπερο και αρχηγός της ομάδας θα συνεχίσει και φέτος να φοράει την φανέλα του Ηρακλή. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε : ¨Είμαι χαρούμενη που για τρίτη χρονιά θα ανήκω στην ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να ευχαριστηθούμε το πρωτάθλημα. Με δουλειά και όρεξη ελπίζω να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας."Καλή σεζόν !

 Έτσι μέλη της ομάδας και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών αποτελούν η πολύπειρη αρχηγός και λίμπερο Τόνια Κοκίου, η μεγάλη άτυχη της περυσινής σεζόν, η ακραία Ιωάννα Παρισάκη που μετά την εγχείρηση στους χιαστούς επιστρέφει υγιής και θα παραμείνει για τρίτη χρονιά, ενώ συνέχισε για δεύτερη σεζόν, και η σταθερή κεντρική, Λουκία Παπαγιαννοπούλου.

Η ανακοίνωση για Ιωάννα Παρισάκη

Μέλος της ομάδας μας για τρίτη χρονιά  αποτελεί και η Ιωάννα Παρισάκη. Η Βολιώτισσα ακραία ανανέωσε την συνεργασία της με τον Ηρακλή Κηφισιάς και θα είναι για άλλη μια σεζόν κάτοικος Ζηρινείου. Ευχόμαστε υγεία και καλές επιτυχίες !

Η Ιωάννα δήλωσε : "Χαίρομαι που θα αποτελώ μέλος της ομάδας του Ηρακλή για τρίτη συνεχόμενη χρόνια επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία που έχουμε και τα τρία αυτά χρόνια . Ευχαριστώ όλο το team για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη. Εύχομαι να έχουμε μια υγιείς και πετυχημένη χρόνια."

 Η ανακοίνωση για Λουκία Παπαγιαννοπούλου

Μέλος του Ηρακλή Κηφισιάς και φέτος θα είναι η Λουκία Παπαγιαννοπούλου, η οποία συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας την ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμα σεζόν. Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες !

Στις δηλώσεις της ανέφερε : "Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Ταμπουρατζή για την εμπιστοσύνη τους για άλλη μια χρονιά. Από πλευράς μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της!»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ