1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2023 21:57

Ηρακλής Κηφισιάς: Για τρίτη χρονιά στον πάγκο ο Κώστας Ταμπουρατζής με συνεργάτες Βαρατάση, Κρέτση

Για τρίτη χρονιά θα κοουτσάρει τον Ηρακλή Κηφισιάς στην Α2 γυναικών, ο Κώστας Ταμπουρατζής, ενώ άμεσοι νέοι συνεργάτες του θα είναι ο καθηγητης φυσικής αγωγής, Χρήστος Βαρατάσης, και ο πρώην παίκτης Νίκος Κρέτσης που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ξεκινάει την προπονητική.

Οι ανακοινώσεις του Ηρακλή Κηφισιάς για το προπονητικό επιτελείο:

“Έχοντας έρθει η ώρα των ανακοινώσεων για την νέα σεζόν, ξεκινάμε από την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Κώστα Ταμπουρατζή, ο οποίος θα είναι για άλλη μια χρονιά ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας.

Ο 39άχρονος τεχνικός δήλωσε για την επόμενη σεζόν : “Υπάρχει κοινό όραμα με την διοίκηση για τον Ηρακλή και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Αυτή την περίοδο δουλεύουμε στην μεταβατική και ολοκληρώνουμε την στελέχωση της ομάδας. Προσωπικά, κοιτάω με αισιοδοξία το μέλλον. Να έχουμε καλή σεζόν με υγεία.”

Η ανακοίνωση για Χρήστο Βαρατάση

«Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο καθηγητή Φυσικής Αγωγής κο. Χρήστο Βαρατάση, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό team της ομάδας μας ως άμεσος συνεργάτης των προπονητών. Θα είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης τόσο στην Γυναικεία ομάδα όσο και στα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών.Η συνεργασία μας έχει ήδη ξεκινήσει από την μεταβατική περίοδο της γυναικείας ομάδας.

Ο κος. Βαρατάσης δήλωσε : "Είμαι χαρούμενος με αυτή την νέα μου συνεργασία και ευελπιστώ να πραγματοποιηθούν οι κοινοί μας στόχοι με τον σύλλογο".Καλή σεζόν με υγεία»  

H ανακοίνωση για Νίκο Κρέτση

"Ο Ηρακλής Κηφισιάς ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Νίκο Κρέτση, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στην γυναικεία ομάδα. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε : “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς, μιας ομάδας με ιστορία και διακρίσεις στο γυναικείο βόλεϊ. Μετά την πολυετή μου παρουσία στα γήπεδα ως αθλητής, αποφάσισα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα, αυτό της ενασχόλησης με την προπονητική στο γυναικείο βόλεϊ.

Πιστεύω ότι η ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς είναι μία ιδανική αφετηρία για μένα με οργάνωση, φιλοδοξίες, στόχους καθώς και με ανθρώπους όπως ο Κώστας Ταμπουρατζής που έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία και υπάρχει ένα κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης.

Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και μέσα από την καθημερινή προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.”

 

 

 

 

 

 

                      

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ