1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2021 21:54

Δυνατή ενίσχυση για το κέντρο του Απολλώνιου η Ευαγγελία Πάτα

Την φανέλα του Απολλώνιου θα φοράει την επόμενη σεζόν, η Ευαγγελία Πάτα. Η 21 χρονη (1μ78) αλτική κεντρική η οποία μπλοκάρει πολύ ψηλά, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της ομάδας του Κερατσινίου, η οποία φιλοδοξεί την νέα χρονιά στην Α2 να είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Πρόκειται για την τέταρτη μεταγραφή που κάνει η ομάδα της Κάταλιν Κις μετά τις Τουλγαρίδου, Σιδεράτου, Λάβδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Απολλώνιος στοχεύει στην απόκτηση ξένης ακραίας που θα κάνει τη διαφορά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Πάτα η οποία έχει περάσει από Άλιμο, Αργυρούπολη, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Πετρούπολη, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Πάτα Ευαγγελία (κεντρικός).Σε μια πρώτη δήλωσή της η Ευαγγελία ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Απολλώνιο για να αγωνιστώ την φετινή σεζόν! Εύχομαι μετά από μια επεισοδιακή χρόνια, που μας ανάγκασε να μην κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ατομικούς και ομαδικούς, πάνω απ’ όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς''.

Ευχόμαστε στην Ευαγγελία καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Το ρόστερ του Απολλώνιου (2021-22)

Πασαδόροι Ευανθία Λάβδα

Διαγώνιες Δέσποινα Σιδεράτου

 Ακραίες:

Κεντρικές: Ευαγγελία Πάττα

Λίμπερο: Ευαγγελία Τουλγαρίδου 

Προπονήτρια: Κάταλιν Κις

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ