1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2021 15:28

Στον Απολλώνιο θα πασάρει η Ευανθία Λάβδα

Την φανέλα του Απολλώνιου θα φοράει από η νέα σεζόν η Ευανθία Λάβδα, Η 24 χρονη πασαδόρος (1μ78) που έχει περάσει από Ηρακλή Κηφισιάς, ΓΣ Ηλιούπολη , Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, αναμένεται να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του Κερατσινίου, ώστε να την βοηθήσει να έχει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Λάβδα Ευανθία (πασαδόρος).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Ευανθία ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ φέτος με την φανέλα του Απολλώνιου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και την προπονήτρια μου, που με εμπιστεύονται και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία!

Είναι μια ομάδα κοντά στην φιλοσοφία μου και με τους ίδιους στόχους που είχα για την φετινή χρονιά! Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, μια όμορφη χρόνια και να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους''.

Ευχόμαστε στην Ευανθία καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες! Ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία MAS SA και προσωπικά τον Πρόεδρο της, κ. Ζαΐμη Λεωνίδα, για την βοήθεια τους, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή»

 Το ρόστερ του Απολλώνιου (2021-22)

Πασαδόροι Ευανθία Λάβδα

Διαγώνιες Δέσποινα Σιδεράτου

 Ακραίες:

Κεντρικές

Λίμπερο: Ευαγγελία Τουλγαρίδου

 Προπονήτρια: Κάταλιν Κις

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ