1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2021 22:17

Ο ΓΣ Πετρούπολης εμπιστεύεται και πάλι στον πάγκο τους Αποστολογιωργάκη, Τέζα

Την ανανέωση της συνεργασίας με το Μανώλη Αποστολογιωργάκη και την συνεργάτιδα του, Αρετή Τέζα, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΓΣ Πετρούπολης. Ο πολύπειρος τεχνικός που πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα των δυτικών προαστίων, στην περυσινό ντέρμπι της πρεμιέρας της Α2 γυναικών με τον Απολλώνιο στο Κερατσίνι, και μετά επιβλήθηκε το lokdown, ξεκινάει πάλι από τν αρχή το «κτίσιμο» της ομάδας, ώστε να διεκδικήσει και τη νέα σεζόν την άνοδο στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:

«Ο Γ.Σ. Πετρούπολης ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Μανώλη Αποστολογιωγάκη, έπειτα από μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες τόσο για το χώρο του αθλητισμού αλλά και συνολικά. Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός έχει συνδέσει και στο παρελθόν το όνομα του με σημαντικές στιγμές του Συλλόγου μας και με μεγάλες επιτυχίες, ενώ έχει διατελέσει προπονητής μεταξύ άλλων σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Πορφύρα, Άρτεμις Κορυδαλλού, Ηλυσιακό και ΑΕΚ.

Ο κος Μανώλης Αποστολογιωγάκης συνεχίζει να έχει την ευθύνη και το σχεδιασμό για τα τμήματα υποδομής σε άμεση συνεργασία με καταξιωμένους προπονητές. Στόχος παραμένει και για την επόμενη χρονιά, εφόσον φέτος δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα, η άνοδος της γυναικείας ομάδας σε υψηλότερες κατηγορίες, ο πρωταγωνιστικός ρόλος των ομάδων υποδομών στα πρωταθλήματα τους αλλά και η στελέχωση της ομάδας των Γυναικών από παιδιά του συλλόγου.

Σε μια πρώτη δήλωση ο κ. Αποστολογιωργάκης δήλωσε :«Με ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον Γ.Σ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Θωμά Κοτσαμπά και συνολικά τη διοίκηση για τις συνθήκες που μου παρέχει, και για τη μέχρι τώρα στήριξη.

Επίσης το εξαιρετικό επιτελείο προπονητών (Αρετή Τέζα, Γιώργο Νίτσιο, Εβίτα Αθανασοπούλου, Ελένη Βεντούρα, Αντώνη Θεοδωρόπουλο) που θα συνεργαζόμαστε την νέα αγωνιστική χρονιά, σε επίπεδο γυναικείου αλλά κυρίως σε επίπεδο υποδομών. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριές μας μικρές και μεγάλες και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.»

Άμεση συνεργάτης του κ. Μανώλη Αποστολογιωργάκη θα είναι για ακόμα μια ακόμα χρονιά η κ. Αρετή Τέζα, ένα παιδί του Συλλόγου με πολύ σπουδαία καριέρα στο χώρου του βόλεϊ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Συλλόγου και στη συνέχεια στελέχωσε τη Γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης. Έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες κατακτώντας 6 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα Ελλάδας και ασημένιο μετάλλιο Challenge Cup.

Η Αρετή αφού ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα της επέστρεψε στο Σύλλογο και έχουμε την τύχη και τη χαρά να την έχουμε κοντά μας για ακόμα μια χρονιά.Η κ. Τέζα δήλωσε : «Σε μια δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και όχι μόνο, συνεχίζουμε μαζί και αυτή τη χρονιά με τον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης. Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα συνεργαστώ με τον κ. Μανώλη Αποστολογιωργάκη και ελπίζω να ολοκληρωθεί η χρονιά και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας. Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα και πολύ δουλειά στο γήπεδο».

Μανώλη και Αρετή, Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας .»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ