1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2013 13:08

Έκανε βήμα σωτηρίας

Εύκολη επικράτηση για τον Επίκουρο στην Πολίχνη απέναντι στον υποβιβασμένο Αρίωνα με  3-0 (25-13, 25-14, 25-16).

Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη

Οι τρεις βαθμοί ήρθαν και η ομάδα της Τρύψια, αναπνέει πιο ελεύθερα αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει στη μάχη της σωτηρίας. Το παιχνίδι κρίθηκε εύκολα, με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι καλύτερη σε όλα τα σημεία του αγώνα. Από την αρχή πήρε διαφορά στο σκορ και ολοκλήρωσε τα σετ, φτάνοντας πλέον και ξεπερνώντας τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό που όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Τα σετ: 3-0 (25-13, 25-14, 25-16)

Επίκουρος (Τρύψια): Πλουμή, Πασσιά, Καντούρη, Μποσταντζόγλου, Βουγιουκλίδου, Ηλιοπούλου, Κανταρτζή (λ)/ Πολυχρονίδου, Μπλέτα, Κεκιτζόγλου

Αρίων (Κούρτης): Κούση Στ., Τίκα Κλ., Τίκα Ελ., Κουρκουλούκη, Αϊτσίδου, Πανταζή, Εμμανουήλ Αρ. (λ)/ Κούση Ελπ., Δημάκη, Εμμανουήλ Γ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΛΟΥΜΗ (ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ): «Υπήρχε διαφορά μεταξύ της δικής μας ομάδας και του Αρίωνα. Ήμασταν καλύτερες στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια κερδίσαμε. Ήταν μια εύκολη νίκη και σημαντική στη μάχη της σωτηρίας. Αν και ήμαστε επάνω από τη ζώνη, δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς τα δύο παιχνίδια που έχουν να δώσουν τα Γιάννενα, όσο πιο αργά δοθούν, τόσο χειρότερα θα είναι για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες γιατί είναι στο χέρι μας να διατηρηθούμε στην κατηγορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ