1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2013 12:35

Ξανά τέταρτη με ...Νίκη

Πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Ελασσόνας, η Νίκη Αλεξανδρούπολης, επικρατώντας με 3-1 (25-18, 16-25, 26-24, 25-20) για τον 3ο όμιλο της Α2 των γυναικών.
Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε ουσιαστικά στο τρίτο σετ εκεί όπου η ομάδα του Τεκτονίδη κατάφερε να προηγηθεί με 1-2. Ένα σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η γηπεδούχος ομάδα δε μπόρεσε να διατηρήσει τις μικρές διαφορές που είχε κατά τη διάρκειά του. Αρχικά, η Νίκη προηγήθηκε με 0-1. Με καλύτερη υποδοχή και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να επικρατήσει. Στη συνέχεια, η Ελασσόνα μπήκε δυνατά, στο δεύτερο σετ και με ελάχιστα λάθη αλλά και καλό σερβίς κατάφερε εύκολα να ισοφαρίσει. Στο τέταρτο σετ, με την ψυχολογία υπέρ τους, οι φιλοξενούμενες επικράτησαν. Για άλλο ένα παιχνίδι τα κορίτσια από την Αλεξανδρούπολη έβγαλαν πολύ πάθος και έδειξαν ότι βρίσκονται δίκαια, στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου δείχνει κάποια σημάδια κάμψης, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και νίκες στα τοπικά ντέρμπι. Παρόλα αυτά ο στόχος της εύκολης σωτηρίας, επετεύχθη και πάλι.

Ελασσόνα (Παναγιώτου): Μπούσια Σ., Μπούσια Χ., Πλιάκα, Δίρβα, Λίτσιου, Κασελλούρη, Ζιάκου (λ)/ Παναγιώτου, Παπαϊωάννου, Καραμανλή

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καλογεροπούλου, Νικολαϊδου, Δεδούση, Καράμπαλη, Νατσίδου, Λυμπεροπούλου (λ)


ΒΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ): «Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό βόλεϊ, συνεχίζουμε στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ