1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-03-2017 15:28

Επιστολή του Πορφύρα για τα μπαράζ

Επιστολή στην ΕΟΠΕ έστειλε ο Πορφύρας ζητώντας να του επιβεβαιωθεί ότι το τριήμερο 7-9 Απριλίου θα διεξαχθου οι αγώνες μπαράζ για τον Α όμιλο της Α2 γυναικών. Τονίζει επίσης ότι τα μπαράζ του Α και του Β ομίλου θα γίνουν την ίδια ημερομηνία.
«Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το ζήτημα διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου από την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, ως προς τις ημερομηνίες πραγματοποίησης τους, σε σχέση με το πρόγραμμα που έχει από την αρχή της σεζόν γνωστοποιηθεί στις ομάδες.

Ο ΑΟΦ Πορφύρας απευθύνεται σε εσάς, έχοντας κάθε νόμιμο δικαίωμα ( εφόσον έχει εξασφαλίσει, μαθηματικά, τη συμμετοχή του στα μπαράζ, από τον Α΄ Ομιλο ), με το εξής ερώτημα :

Ισχύουν οι προγραμματισμένες ημερομηνίες των μπαράζ για το τριήμερο 7-8-9 Απριλίου;

Εάν ναι, παρακαλούμε όπως μας τις επιβεβαιώσετε, εάν όχι , για λόγους πέραν της θελήσεως σας, θα θέλαμε το συντομότερο δυνατό, να γνωρίζουμε, πότε θα διεξαχθούν τα μπαράζ, ώστε να προγραμματισθεί η λειτουργία της ομάδας μας, σε όλα τα επίπεδα προετοιμασίας.

Θεωρούμε δεδομένο ότι για λόγους ίσης αντιμετώπισης, τα μπαράζ του Α΄ Ομίλου θα πρέπει να διεξαχθούν ακριβώς τις ίδιες ημέρες με τα μπαράζ του Β΄ Ομίλου, ώστε να μην υπάρξει όποιας μορφής πλεονέκτημα, αναφορικά με την πραγματοποίηση των μπαράζ που θα ακολουθήσουν μεταξύ των ομάδων από τον Α΄ και τον Β΄ Ομιλο, για την ανάδειξη των 3 ομάδων οι οποίες θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία της περιόδου 2017-2018.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας, παραμένουμε στη διάθεση σας και περιμένουμε την απάντηση σας, ώστε να γνωρίζουμε πως θα κινηθούμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας».

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ