1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-11-2014 17:18

Τις πλήγωσε, αλλά τις βάζει πάνω απ' όλα! (video)

Καυστική στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα του Ακρίτα Καλαμάτας με τον Απόλλωνα Πατρών ήταν η Ελίνα Μποτσάκη. Η πρώην παίκτρια της πατρινής ομάδας και νυν του Ακρίτα σχολίασε τη συνέχεια της ομάδας της, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον Απόλλωνα.
«Ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στην καριέρα μου. Τα συναισθήματα είναι πολλά και δεν μπορώ να τα εκφράσω. Λυπάμαι γιατί με μεγάλο κόπο είχαμε δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο και αυτό φαίνεται και σε αυτά τα παιδιά. Χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία, όλο αυτό διαλύθηκε. Έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι στο να μάθουν αυτά τα παιδιά βόλεϊ. Δεν μπορούσα να πάρω πόντο απέναντι σε αυτή την ομάδα, ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Τώρα ανήκω στον Ακρίτα, με έχουν αγκαλιάσει και μου φέρονται άψογα. Δεν θα ήθελα να βρεθώ ξανά σε αυτή τη θέση απέναντι από παιδιά που αγαπάω και θεωρώ ότι έχουν πολύ ταλέντο. Θα ήθελα να είμαι δίπλα τους να τα βοηθήσω. Δυστυχώς πολλές φορές οι αποφάσεις παίρνονται από ανίκανους και άδικους παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες είναι κάτι κακό για τον αθλητισμό, γιατί κοιτούν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και εικόνα. Εύχομαι να μην βγει σε κακό για αυτά τα παιδιά γιατί θα είμαι η πρώτη που θα βρουν απέναντι τους. Να τους φερθούν ευγενικά και όπως τους αξίζει για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα στο γυναικείο βόλεϊ. Ας κοιτάξουν τα πανελλήνια των Κορασίδων και των Νεάνιδων γιατί αξίζει αυτά τα παιδιά να πάνε μπροστά.
Όσον αφορά τον Ακρίτα, θεωρώ ότι ο νέος προπονητής θα χαράξει νέα πορεία. Έχει δυναμική και παίκτριες. Θέλαμε τον χρόνο μας να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα του Ακρίτα και ότι θα τερματίσει ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ