1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2014 13:34

Σούπερ διπλό για την Ελασσόνα

Μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα από την ομάδα του Χαΐδαρίου, η γυναικεία ομάδα της Ελασσόντας αγωνίζονταν για την 3η αγωνιστική του Β ομίλου της Α2 γυναικών μέσα στην Λάρισα με την φιλόδοξη ομάδα της ΕΑΛ. Οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου ξεκίνησαν πολύ άσχημα τον αγώνα, αλλά πήραν το ματς με 3-2.



Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της ΕΑΛ να πιέζει στο σερβίς και τις Ελασσονίτισσες να υποπέφτουν εύκολα στα λάθη, με αποτέλεσμα να χάσουν το 1ο σετ με 25-13.

Στο 2ο σετ η αλλαγή τακτικής στις περιστροφές αλλά και στη διάταξη της υποδοχής «έστρωσαν» τα πράγματα και με σύμμαχο το πολύ δυνατό σερβίς και τα τελειώματα από τις Δίρβα - Κατσαρέ, το σετ το κέρδισε η Ελασσόνα με 25-20, αν και η διαφορά σε όλη τη διάρκεια του σετ ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Το 3ο σετ είχε την ίδια κατάληξη με την ομάδα της Ελασσόνας να παίζει παθιασμένα , καλύτερη σε όλους τους τομείς και με «φονικό» σερβίς κέρδισε έυκολα με 25-18. Στο 4ο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο παίζοντας όμορφο βόλει, αλλά μία άτυχη στιγμή ίσως καθόρισε και την εξέλιξη του σετ αλλά και του σκορ. Η Κιούση μπήκε αλλαγή , τελείωσε την επίθεση κάνοντας το 19-20 αλλά πάνω στους πανηγυρισμούς έπαθε διάστρεμμα αναγκάζοντας τον Παναγιώτου να κλείσει την αλλαγή. Η φάση αυτή επηρέασε την ομάδα η οποία είχε μειώσει τη διαφορά, είχε βρει ρυθμό αλλά η κακή αυτή εξέλιξη ίσως και να καθόρισε το σετ. Τελικά το σετ το κέρδισε η ΕΑΛ με 25-21. Στο τάι μπρέικ μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Ελασσόνα, με τις Ελασσονίτισσες να βγάζουν ψυχή, πάθος αλλά και να αποδίδουν έξοχα σε όλους τους τομείς.

ΤΑ σετ:2-3 (25-13, 18-25, 20-25, 25-20, 15-10)

ΕΑΛ (Πνάκας): Παππά, Τάση, Γεροκώστα, Μπέη, Τουσιούδη, Νατσίδου / Τίκα (λ), Κοντονάσιου, Κουτσογιάννη, Καμετσέλου, Σταυροθεοδώρου.
Ελασσόνα (Παναγιώτου): Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα, Κασελούρη,Τζιούργκανου / Ζιάκου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Παναγιώτου, Μπελαή, Πλιάκα, Κιούση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ