1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-11-2014 18:13

Ξεροβάσιλας: «Κινδυνέψαμε μέχρι να βρούμε τον εαυτό μας» (video)

Δύσκολα έβαλε ο Απόλλων Πατρών στον Ακρίτα Καλαμάτας στο πρώτο σετ, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ομάδα, όπως είπε ο νέος προπονητής, Βασίλης Ξεροβάσιλας. 
«Χωρίς να έχουμε δει τον Απόλλωνα νομίζαμε ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Γι’ αυτό η αντίσταση που βρήκαμε στο πρώτο σετ μας έκανε να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Μέχρι να βρούμε τον εαυτό μας στα επόμενα σετ, κινδυνέψαμε λίγο.

Στόχος μας εφέτος είναι να διατηρηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες της Καλαμάτας θα το καταφέρουν αυτό. Είναι και οι δύο ομάδες ανταγωνιστικές. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να ετοιμάσουμε παιδιά για την επόμενη χρονιά, ώστε να μπορέσουν να στελεχώσουν την ομάδα. Το πρόβλημα της επαρχίας είναι ότι εδώ πρέπει να δουλεύεις να βγάζεις παιδιά μόνος σου.

Το επόμενο παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι. Θα είναι ευχάριστο για όλους ειδικά για τις κοπέλες γιατί θα είναι μια διαφορετική ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο. Θα είναι ωραίο παιχνίδι με δυνατές ομάδες». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ