1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
05-07-2013 11:48

Ο Μηνάς Βρεττός στις ακαδημίες του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Νέος προπονητής του ΑΟΝ Αργυρούπολης, είναι και επίσημα πλέον ο Μηνάς Βρεττός, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Ο Έλληνας κόουτς θα αναλάβει τα τμήματα εφήβων, παίδων και παμπαίδων, όπως επίσης θα έχει υπό την εποπτεία του την πρόοδο των νέων αθλητών και αθλητριών των αναπτυξιακών τμημάτων της ομάδας της Αργυρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΝ Αργυρούπολης:


«Η Διοίκηση του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μηνά Βρεττό ο οποίος αναλαμβάνει τα τμήματα Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ενώ επίσης θα επιβλέπει την πρόοδο των νεαρών αθλητών που εντάσσονται και εξελίσσονται στα τρία αναπτυξιακά τμήματα της Ακαδημίας Mini Volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Ο Μηνάς Βρεττός είναι Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο.

Ως αθλητής volley έχει μεγάλη εμπειρία συμμετέχοντας και επιτυγχάνοντας σημαντικές διακρίσεις στην ΕΣΠΕΔΑ, τη Β΄ Εθνική και τις Α1 και Α1 Εθνικές κατηγορίες με τις ομάδες των ΓΣ Ηλιούπολης,  Άρη Νίκαιας, ΑΕ Νίκαιας, ΑΟ Ταταύλα και Παμβοχαικό. Υπήρξε επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας Beach Volley στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Ως Προπονητής Volley έχει εργασθεί σε αρκετές ομάδες (ΓΣ Ηλιούπολης και ΑΟ Ταταύλα  στους  Παίδες,  ΑΕ Νίκαιας, Ηλυσιακός,  ΑΕΚ και Ολυμπιακό ως  Β’ Προπονητής σε Α2 και Α1 Εθνικές κατηγορίες) και ως Βοηθός Προπονητής στην Εθνική ομάδα Ανδρών.

Καλωσορίζουμε το Μηνά Βρεττό στην αθλητική οικογένεια και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΝ Αργυρούπολης, ευχόμενοι καλή επιτυχία στο σημαντικό αναπτυξιακό έργο που αναλαμβάνει».

Διαβάστηκε 1508 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ