1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2013 13:11

Συνεχίζει με Μπουτσουρή στο ...τιμόνι

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Νίκος Μπουτσουρής θα συνεχίσει να κάθεται στο πάγκο της ομάδας του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης και τη νέα σεζόν, καθώς ανανέωση την συνεργασία του με τον σύλλογο. Να θυμίσουμε πως η Αργυρούπολη τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο της Α2 των ανδρών καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μπουτσουρή για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. 

Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, η ανδρική ομάδα του ΑΟΝ Αργυρούπολης με την καθοδήγησή του είχε μια επιτυχημένη πορεία καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Νίκος Μπουτσουρής είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πλούσια προπονητική εμπειρία και διακρίσεις σε αγωνιστικά τμήματα και τμήματα υποδομών σε πολλές ομάδες όπως οι Α.Ο. Παγκρατίου, Πανελλήνιος Γ.Σ., Α.Ο. Παναθηναικός κλπ.

Διετέλεσε Α’ Προπονητής της Εθνικής ομάδας Εφήβων,  Β΄Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Εθνική Μεσογειακή Ομάδα και Ομάδα Παίδων καθώς επίσης και της Εθνικής ομάδας Ανδρών. Ως επαγγελματίας αθλητής έχει πλούσιες αθλητικές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες στην Α΄ Εθνική.

Ευχόμαστε στον coach Νίκο Μπουτσουρή καλή επιτυχία και στη νέα αγωνιστική περίοδο ! 

Γιώργος Δέδες                                                  Βασίλης Τζώρτζης
Γενικός Αρχηγός                                                Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΑΟΝ Αργυρούπολης                                         ΑΟΝ Αργυρούπολης».

Διαβάστηκε 1319 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ