1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2019 21:46

H Βάσω Καραντάσιου έπαιξε βόλεϊ στο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Ν.Ο. Πύλου (φωτό)

Μία όμορφη πρωτοβουλία πραγματοποιήσε ο Ν.Ο. Πύλου με την διεξαγωγή τουρνουά μίνι βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κορυφαία αθλήτρια της άμμου, Βάσω Καραντάσιου, ενώ προσκλεκλημένοι ήταν τα σωματεία Απόλλωνας Καλαμάτας, Δίων Κυπαρισσίας και ΑΣ Τριφυλίας. Ο αριθμός των παιδιών ξεπέρασε τα 150, τα οποία επί 5 και πλέον ώρες έπαιζαν βόλεϊ και είχαν συνομιλία με την Βάσω Καραντάσιου, η οποία αφού μίλησε με τους μικρούς φίλους του αθλήματος υπέγραψε αυτόγραφα και βγήκε πολλές φωτογραφίες.

Το παρών στο τουρνουά έδωσαν και ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστωρος Δημήτρης Καφαντάρης, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Τάκης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θοδωρής Κανελλόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. Γιώργος Σαμαράς.

group.jpgkarantasiou.jpgvraveusi-karantasiou.jpgmini.jpg

 

Σχετικά άρθρα

  • Bάσω Καραντάσιου: «Ταλέντο γεννιέσαι αλλά πρωταθλητής γίνεσαι» (pics)
    Η Βάσω Καραντάσιου έκλεψε την παράσταση με την τοποθέτηση της στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ενωση Σωματείων Πελοπονήσου (ΕΣΠΕΠ) για την προβολή του μπιτς βόλεϊ λίγες ώρες πριν από τους τελικούς του μπιτς βόλεϊ στους Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας.
  • Βάσω Καραντάσιου: «Στόχος μου να εμπνέω τα νέα παιδιά»
    Στις εγκαταστάσεις του Beach Life X στην Πάτρα φιλοξενήθηκε το τρίτο και τελευταίο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στα Junior, πριν τα τελικά στις κατηγορίες Κ17, Κ19 και Κ22.
  • Patra Juniors Open: Τα αδέρφια Χανδρινοί και Δαμιανίδου, Κωστάκη στην πρώτη θέση
    Τα αδέρφια Χανδρινοί από την Καλαμάτα Αριστείδης και Σπύρος και η Σοφία Δαμιανίδου με την συμπαίκτριά της Ιφιγένεια Κωστάκη από την Θεσσαλονίκη ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο τρίτο τουρνουά Open Junior που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.
  • Το Βενετόκλειο «πλημμύρισε» με παιδικά χαμόγελα (photos)
    Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και τα σωματεία ΓΣ Διαγόρας, Ροδίων Άθλησις και ΑΕΣΠ Φοίνικας.
  • Πρώτη προπόνηση για τις Ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς (photos)
    Με...τα μπλε μπλουζάκια του Ηρακλή Κηφισιάς «πλημμύρισε» εχθές (01/09) το Ζηρίνειο. Οι έφοροι και οι προπονητές των τμημάτων καλωσόρισαν παλιές και νέες αθλήτριες. Παρόλο που ήταν η πρώτη ημέρα προπόνησης για τα τμήματα υποδομών, η πολύ μεγάλη προσέλευση των παλιών αλλά και νέων αθλητριών του Ηρακλή είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει με χαρούμενα πρόσωπα ο στίβος του Ζηρινείου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ