1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-08-2015 10:46

Μένει ο Τόμι, έρχεται κι ο Ζήσης

Το πιο δυνατό του χαρτί κρατά ο Φοίνικας Σύρου για την επόμενη χρονιά, αφού σε αυτόν θα παραμείνει ο έμπειρος διαγώνιος, Τόμισλαβ Ντόκιτς.

Μετά την απόκτηση του πασαδόρου που...έβγαλε μάτια για όσο έμεινε στο πρωτάθλημα της  Volleyleague φορώντας τη φανέλα της ΜΕΝΤ, Ματέο Πάρις, ο Φοίνικας βάζει το χέρι στην τσέπη και κρατά και τον αγαπημένο του κόσμου «Τόμι». Μία αναμενόμενη κίνηση καθώς οι δύο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις και ο Ντόκιτς δεν έχει κρύψει την αγάπη που έχει για το νησί και τους φίλους του «πειρατικού», ακόμη κι όταν βρέθηκε αντίπαλος τους πριν δύο σεζόν με τον Παμβοχαϊκό. 

Παράλληλα άγκυρα στην Ερμούπολη θα ρίξει και ο 21χρονος λίμπερο, Δημήτρης Ζήσης, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στον Παμβοχαϊκό από το 2013 ως το 2015. Ο Δημήτρης Ζήσης έχει 19 συμμετοχές με την «γαλανόλευκη» και είναι κι αυτός μία επιλογή που στην Σύρο αναμένουν να βοηθήσει σε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. 

Σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Παρασκευή θα γίνουν γνωστές κι άλλες αλλαγές, με τον Φοίνικα να έχει στο πλευρό του τις τοπικές αρχές αλλά και τον επίτιμο πρόεδρο, Δημήτρη Παλιόπορτα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ