1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2015 12:31

Περίμενε την κατάλληλη στιγμή η Μεμετζή, επαφή της Θήρας με Κόβαζιτς

Την κατάλληλη στιγμή ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα περίμενε για την παραίτηση της η Ελένη Μεμετζή, η οποία αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟ Θήρας από το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή. 

Η Μεμετζή σχεδόν από την αρχή της σεζόν δεν είχε καλή επικοινωνία με τη διοίκηση του συλλόγου. Μικρά περιστατικά είχαν φορτώσει αρνητικά την σχέση τους, η επικοινωνία είχε περιοριστεί στα τυπικά και όπως είπε η ίδια στο volleynews.gr είχε πάρει την απόφαση της από καιρό: «Είναι κάτι που το είχα αποφασίσει απλά περίμενα τη κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα. Υπάρχει ένα κενό δέκα ημερών που δεν υπάρχουν υποχρεώσεις και έτσι η διοίκηση θα έχει χρόνο να βρει προπονητή. Ευχαριστώ τις αθλήτριες και σε όσους μας στήριξαν. Εύχομαι στην ομάδα του Α.Ο.Θήρας καλή συνέχεια».

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Α.Ο.Θήρας άρχισε την αναζήτηση προπονητή και χτύπησε μέχρι και την πόρτα του Ζόραν Κόβαζιτς που πριν από περίπου ένα μήνα αποχώρησε από τον Πανναξιακό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ