1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-02-2015 00:03

Ντέρμπι «αιωνίων» στο «Παλατάκι»

Ένα ντέρμπι γοήτρου και βαθμολογικού ενδιαφέροντος είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη για την 15η αγωνιστική της Volleyleague, μόλις λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι Κυπελλου. Ο αγώνας διεξάγεται στο «Παλατάκι» στις 20.00. 
Εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για το γόητρο, αφού μιλάμε για ντέρμπι «αιωνίων». Για τον ΠΑΟΚ η νίκη είναι απαραίτητη προκειμένου να προσπεράσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας τουλάχιστον μέχρι οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν τον εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Άρης θέλει κάποιο βαθμό στην προσπάθεια του να βελτιώσει τη θέση του ενόψει των πλέι άουτ.

Την εφετινή σεζόν οιι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές. Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με 3-1 και 3-0 αντίστοιχα και ο Άρης νίκησε 3-0 στην Α΄φάση του Λιγκ Καπ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τους οπαδούς του: «Φίλαθλε του ΠΑΟΚ, η ομάδα σε χρειάζεται! Σε περιμένουμε στο «PAOK Sports Arena» την Δευτέρα για να πανηγυρίσουμε μαζί μία ακόμα νίκη που θα μας διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Στον Άρη η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον Στέλιο Νικηφορίδη να έχει ενοχλήσεις στη μέση του και ο Γιάννης Μέλκας θα αποφασίσει για την συμμετοχή του την τελευταία στιγμή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ