1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2018 22:44

Με πάθος για την ανατροπή-πρόκριση ο Φοίνικας

O Φοίνικας Σύρου θα φιλοξενήσει την Tετάρτι (31/1) τη βουλγαρική Μοντάνα στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Στον πρώτο αγώνα η Μοντάνα νίκησε με 3-1 σετ και ο Φοίνικας για να προκριθεί θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και στη συνέχεια να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

Οι συριανοί διεκδικού την πρώτη πρόκριση στην ιστορία τους στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Πολωνός προπονητής του Φοίνικα Όσκαρ Κάζμαρτσικ υποστηρίζει πως στο χέρι των παικτών του είναι η ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα και πως σημαντικό ρόλο θα παίξει η ψυχολογία.

Ο αγώνας στη Σύρο θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα έχει διαιτητές τους Τιέν Κουτς και Φλορίν Ντιμάτσι.Εφόσον ο Φοίνικας προκριθεί θα αντιμετωπίσει είτε την τουρκική Μάλι Πιγιένκο είτε την Σρόιτελ Μινσκ από τη Λευκορωσία. Η Μάλι Πιγιένκο στον πρώτο αγώνα στην Τουρκία είχε νικήσει 3-0 σετ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ