1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2017 01:54

«Πανιά» πρόκρισης σηκώνει το «Πειρατικό»

Με «προίκα» το σπουδαίο 0-3 που πέτυχε στη Νορβηγία, ο Φοίνικας υποδέχεται σήμερα στις 18.30 στη Σύρο τους Βίκινγκ,με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στους «32» του Τσαλεντζ καπ.

Πανέτοιμοι οι «Πειρατές» του Όσκαρ Κάσμαρτσικ, περιμένουν το κόσμο του νησιού να δώσει βροντερό παρών, για να πάρουν την δεύτερη νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εδώ να προσθέσουμε ότι η Νορβηγική ομάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς με συγκάτοικο την Τρόμσο ενώ την περασμένη Κυριακή μετά από κακή εμφάνιση γνώρισε ήττα-σοκ με 0-3 από την Κολ, δεχόμενη 10 άσους και 9 μπλοκ!

Τέλος η διοίκηση του Συριανού συλλόγου αναφέρει για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων:

«Όσον αφορά τα παιδιά κάτω των 15 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν έκπτωση 20% και μπορούν να καθίσουν στην θέση τους. Από εκεί και πέρα η είσοδος για την κάτω κερκίδα έχει 10€, ενώ για την πάνω 5€»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ