1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-12-2017 22:17

Χωρίς τον Φοίνικα, δε σήκωνε την άγκυρα

Ο Φοίνικας έφυγε με το διπλό από τη Χαλκίδα, αλλά χρειάστηκε λίγη ώρα παραπάνω, αφου η νίκη κρίθηκε τάι μπρέικ. Η αποστολή της ομάδας κινδύνευσε να μην γυρίσει στη Σύρο για τον επόμενο, αφού αύριο υπάρχει η απεργία της ΠΝΟ, ενώ την Παρασκευή υποδέχεται τον Ολυμπιακό.


Όμως η πλοιοκτήτρια εταιρεία, ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Blue Star 2 είχαν την υπομονή να περιμένουν πάνω από 30 λεπτά την αποστολή του Φοίνικα, γεγονός που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

«Η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ζητάει συγγνώμη για την καθυστέρηση της άφιξης της ομάδας και ευχαριστεί το πλήρωμα του Blue Star 2 καθώς και την ιδιοκτήτρια εταιρεία για την κατανόηση που έδειξε στην καθυστέρηση του απόπλου. Ευχαριστεί επίσης για τη γενικότερη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Να σημειωθεί πως λόγω της απεργίας της ΠΝΟ την Πέμπτη 14/12 δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια των πλοίων. Με το Blue Star 2 ταξιδεύει και ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της Παρασκευής 15/12 στην πρεμιέρα της 9ης αγωνιστικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ