1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2023 18:22

Γιώργος Χριστόπουλος: «Ο Ερμής Πατρών μεγαλώνει κι αυτό θα συνεχιστεί γιατί έχει από πίσω γερές βάσεις…»

Την περσινή σεζόν ο Ερμής Πατρών βρέθηκε μια ανάσα από την άνοδο του στη Α2 ανδρών, ωστόσο δεν τα κατάφερε χάνοντας το εισιτήριο στην ισοβαθμία για ένα μόλις σετ.
Λίγους μήνες αργότερα η ομάδα της Αχαΐας επέστρεψε και πάλι στο ειδικό τουρνουά ανόδου, καταφέρνοντας στο Ρέθυμνο να βρεθεί στην πρώτη τριάδα και να βρεθεί μετά από δεκαετία περίπου στην Α2, σηματοδοτώντας την αναγέννηση του συλλόγου.

«Το 2017 όταν ο κ. Ξιγκάκης με φώναξε για να αναλάβω, ουσιαστικά το τμήμα βόλεϊ του Ερμή ήταν ανενεργό. Δεν υπήρχε ομάδα, δεν υπήρχαν αθλητές. Έξι χρόνια αργότερα και μετά από μεγάλη προσπάθεια φέτος ο Ερμής κατέβασε 9 αγωνιστικά τμήματα, έχει από πέρσι στην Α2 τη γυναικεία ομάδα και φέτος καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο και με τους άνδρες», εξηγεί στο volleyball.gr ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας και συνεχίζει:

«Η άνοδος ήταν η βασική μας προτεραιότητα, αλλά δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία. Στην αρχή της σεζόν χάσαμε 4 αθλητές που έπρεπε να παρουσιαστούν στο στρατό, αλλά καταφέραμε να ξεπεράσουμε ότι εμπόδια βρήκαμε μπροστά μας και η δικαίωση ήρθε στο τουρνουά της Κρήτης. Ο Ερμής σιγά, σιγά μεγαλώνει κι αυτό θα συνεχιστεί γιατί έχει από πίσω γερές βάσεις…».

Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε σίγουρος ότι η φετινή επιτυχία θα έχει και συνέχεια γιατί: «Αυτή τη στιγμή έχουμε  4-5 παιδιά από την εφηβική ομάδα που είχαν και θα έχουν ρόλο στην ανδρική ομάδα. Κι είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά ευχάριστα να πούμε τα επόμενα χρόνια… Αλλά όλα θα γίνουν με προγραμματισμό και ηρεμία. Εμείς την επόμενη χρονιά θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να το κάνουμε με δικά μας παιδιά. Ωστόσο η μεγάλη εικόνα, το όραμα είναι να φτιάξουμε κάτι ανάλογο που είχαμε χτίσει με την Ολυμπιάδα Πατρών».

Σχετικά άρθρα

  • Ο Ερμής Πατρών στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Γλωσσιώτη
    Μια σπουδαία ανθρώπινη πρωτοβουλία στήριξης του δοκιμαζόμενου μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, πήρε ο Ερμής Πατρών. Συγκεκριμένα το Αχαϊκό σωματείο, ανακοίνωσε ότι στον αγώνα νεανίδων με την Ολυμπιάδα την Τετάρτη 16/10 (18.00) στο Κουκούλι, θα υπάρξει εισιτήριο 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη που είναι 18 μηνών και μάχεται για την ζωή του.
  • ΕΣΠΕΠ: Επανεκκίνηση του Ερμή Πατρών
    Παρά τις αρνητικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών για το Πατραϊκό βόλεϊ πρόεκυψε και μια ευχάριστη είδηση καθώς η ομάδα του Ερμή Πατρών που καθοδηγεί ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Χριστόπουλος, επαναφέρει το γυναίκειο τμήμα με στόχο να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΠ.
  • ΕΣΠΕΠ: Τον Γιώργο Χριστόπουλο ανακοίνωσε ο Ερμής Πατρών
    Την συνεργασία με τον Γιώργο Χριστόπουλο, ανακοίνωσε ο Ερμής Πατρών. Ο πολύπειρος προπονητής του βόλεϊ και πρώην τεχνικός διευθυντής του Απολλωνα Πάτρας, είχε μείνει ελεύθερος μετά από περιπετειώδης «διαζύγιο» με τον Αχαϊκό σύλλογο.
  • Συγχαρητήρια του Ερμή για την άνοδο της Παναχαϊκής
    Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο της Παναχαϊκής στην Volleyleague εξέδωσε ο Ερμής Πατρών.
  • Δύσκολο... 3-0 στο «πάρτι» της Παναχαϊκής
    Με το μυαλό στα μπαράζ ανόδου στη Βόλεϊ Λιγκ, η Παναχαϊκή, τυπικά φιλοξενούμενη στην Αγυιά, επικράτησε με 3-0 (25-17, 25-23, 25-23) του αξιόμαχου Ερμή Πατρών και πλέον… ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου θα γίνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ανόδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ